Moskisvet.com
Asia Argento v filmu Transilvanija

Novice

'Nič več mahanja s tič**!'

N.J.
10. 12. 2013 13.06
3

Italijanska filmska igralka in pevka Asia Argento in kantavtor Max Gazze sta očitno zašla v ljubezenske težave. Kot kaže, med njima ni več vse tako rožnato kot je bilo, pravzaprav se je 38-letnica od Maxa poslovila kar preko Twitterja.

"Ne maram več moških in kar nekaj časa si nočem več izmenjavati telesnih tekočin z moškimi. Ženske so več vredne, moški pa se mi upirajo," je napisala na družbenem omrežju Twitter italijanska filmska igralka Asia Argento, ki se je morda spomnite iz filma Transilvanija, in še dodala: "Oprostite moški. Večina moških je zabitih, nesposobnih, posranih in ubogih revčkov. Ne bodite užaljeni: izboljšajte se. Nič več mahanja s 'tičem'!"

Čeprav nikjer ne piše, da je zapis letel na njenega domnevno bivšega Maxa, pa je eden od znakov, da je ljubezen med njima dokončno usahnila tudi to, da ga je odstranila kot svojega partnerja s svojega Facebook profila. Vsekakor pa nekaj le drži - takšnega načina pranja umazanega perila v javnosti so zmožne le ženske ...

Asia Argento v filmu Transilvanija
Asia Argento v filmu Transilvanija FOTO: 24ur.com

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 578