Moskisvet.com
na kolenih - 6

Novice

Posledice so logične ...

N.J.
27. 02. 2014 08.46
21

Mlada pevka Miley Cyrus s svojo turnejo, na kateri ne manjka perverzij in golote, razburja staro in mlado. Očitno pa takšni nastopi terjajo tudi svoj davek. Ne le, da je tarča mnogih kritik, plazenje po vseh štirih je pustilo posledice tudi na njenih nogah, ki so - posledično - prekrite z modricami.

Nekoč Disneyjeva zvezdnica in mladinska junakinja Hannah Montana, danes pohotna in perverzna mlada ženska. Takšna se v očeh javnosti danes kaže 21-letna pevka Miley Cyrus, ki skrbi, da je tarča kritik že od nastopa na podelitvi MTV nagrad, ko je pomanjkljivo oblečena drgnila svojo zadnjico ob premoženje pevca Robina Thicka. Od tedaj s svojo seksualnostjo, razgaljenostjo in perverzijami razburja staro in mlado in, kot kaže, je pri tem ne bo nič zaustavilo.

Nedavno je v Vancouvru startala tudi svojo glasbeno turnejo. V sklopu le-te jo oboževalci lahko spremljajo, kako se med petjem razkrečena drgne po mednožju, nastavlja zadnjico in na odru naskakuje avtomobile. In večini obiskovalcev njenih koncertov to sploh ni všeč. Kot kaže, pa takšni nastopi niso prav nič enostavni. Ne le, da zahtevajo kar nekaj fizične pripravljenosti, plazenje pomeni tudi kopico modric na njenih nogah. Nič čudnega, ko pa je cele noči na kolenih, bi lahko dejali.
 

KOMENTARJI (21)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 549