Moskisvet.com
Maria in Gregor

Novice

Namesto Vujačićeve zdaj greje njegovo posteljo!

N.J.
15. 05. 2014 09.41
3

Ruska tenisačica Marija Šarapova se je z našo košarkaško legendo Sašo Vujačićem razšla že pred kar nekaj časa. NBA-jevca pa je zamenjal Grigor Dimitrov, Marijin dolgoletni oboževalec.

Maria in Grigor
Maria in Grigor FOTO: Profimedia
27-letno rusko teniško igralko Marijo Šarapovo, ki je bila več let v zvezi in celo zaročena z našim košarkarskim asom Sašo Vujačičem, so paparaci v svoje objektive ujeli z novo ljubeznijo. Gre za 22-letnega bolgarskega tenisača Grigorja Dimitrova, ki je v tenisačico zagledan že od otroštva. Z njo se je v mladih letih celo fotografiral, kot kaže, pa živi sanje vsakega pravega oboževalca, saj sta z Marijo par že slabo leto.

Čeprav jima mnogi niso napovedovali dolge prihodnosti, sta Grigor in Marija po letu dni še vedno vroče zaljubljena. "Vse se odvija zelo dobro, odlično se ujameva," je pred časom dejal Dimitrov in dodal: "Lepo je, ko lahko preživljava čas skupaj. Še posebej, ko imava kakšen dan ali vsaj pol dneva prostega. " Mladi Bolgar pa v Mariji ne vidi zgolj življenjske sopotnice, temveč se od nje tudi uči. Čeprav je Šarapova že zdavnaj utrdila svoj položaj v svetu tenisa, Dimitrovu, ki se počasi vzpenja po lestvici, namreč trdno stoji ob strani in mu svetuje, kako izboljšati igro.

Preden sta se Marija in Grigor zapletla v razmerje, so mediji na široko pisali o tem, da naj bi bolgarski tenisač hodil z dolgoletno tekmico Šarapove, Sereno Williams. Vsaj govorice so bile takšne, potem ko so ju paparaci ujeli, kako v Parizu večerjata skupaj. Kakor koli že, so govorice kmalu potihnile, kajti tako Serena kot Grigor nista zveze nikoli uradno potrdila.

Maria in Gregor
Maria in Gregor FOTO: Twitter
Maria in Grigor
Maria in Grigor FOTO: Profimedia

 

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 549