Moskisvet.com
image (28)

Novice

Izgubljena ribiča pojedla svoja tovariša

A.M.
06. 12. 2012 09.56
1

V Sibiriji so po treh mesecih našli pogrešane ribiče. Od štirih pogrešanih so našli dva preživela in eno zmasakirano truplo. Preživela sta najverjetneje ubila in pojedla svoja tovariša.

Alexandra Adullaeva in Alexeia Gradulenka so po treh mesecih sibirskega pekla in temperatur do –30 °C končno našli in rešili. Drama štirih Rusov se je začela pred tremi meseci, ko se je nesrečnim prijateljem na ribiškem izletu pokvarilo terensko vozilo.

Nedaleč od kraja, kjer so reševalci našli oba preživela, so naleteli na ostanke človeškega trupla. Na posmrtnih ostankih so vidne sledi noža in žage. Očitno je, da sta se v brezizhodnem položaju ribiča zatekla h kanibalizmu in sta svojega prijatelja preprosto pojedla. Ker so poleg trupla našli tudi okrvavljeno jakno in okrvavljen lesen kol, se reševalci bojijo, da sta preživela ubila oba tovariša in ju pojedla. Policija je sprožila preiskavo, posmrtne ostanke pa so prepeljali na oddelek sodne medicine. Preživela zatrjujeta, da sta pogrešana prijatelja pustila v opuščeni lovski koči, sama pa sta odšla po pomoč.

Po okrevanju v bolnišnici in zaslišanju, sta oba preživela ribiča pobegnila in izginili neznano kam.

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!
 

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 616