Moskisvet.com
Tamara in mama Slavica večkrat obiščeta Rim.

Novice

Italijani 'nagnali' razvajeno Tamaro Ecclestone!

K.Š.
23. 01. 2012 09.55
8

Večina Italijanov sprva sploh ni razumela, zakaj bi morala biti ravno razvajena, sitna in nekaterim tudi precej zoprna Tamara Ecclestone sovoditeljica najbolj gledanega italijanskega glasbenega festivala. Kar nekaj se jih je zgražalo nad tem, saj v tem kriznem obdobju ni ravno primerno, da se za neko lepotičko, ki dejansko sploh ni ne voditeljica ne pevka in ne igralka, odšteje toliko denarja.

Tamara ob odprtju navtičnega sejma v Londonu
Tamara ob odprtju navtičnega sejma v Londonu FOTO: Reuters
Še preden so si dokončno skočili v lase, je za razplet poskrbela kar sama Tamara. S svojim obnašanjem in sitnarjenjem je poskrbela, da je "film počil" vsem "pomembnežem" italijanskega festivala.

Tako je umetniški vodja festivala Gianmarco Mazzi podal uradno sporočilo za javnost: "Gospodična Ecclestone je preveč muhasta in nezanesljiva. Festival ni dopust v San Remu!"

Tamara naj bi zamujala na sestanke, ni se udeleževala vaj in vse skupaj je jemala kot zabavo.

Dedinja bi morala, skupaj z manekenko Ivano Mrazovo, nastopiti poleg voditelja, sicer pevca Giannija Morandija, in igralca Rocca Papalea. V mestu rož se sedaj šušlja, da bo namesto nje nastopilo več lepotic, ki si bodo izmenjevale vlogo seksi "sovoditeljice".

Italijane je razjezilo tudi dejstvo, da so organizatorji festivala izbrali dve tujki, in ne Italijanki. Zato pa je večina ljudi sedaj še kako zadovoljna, da so razvajeno Tamaro dobesedno nagnali. Kaj bo rekel in storil očka, je druga pesem. 

No, mogoče je bo slednji potolažil z novim jeklenim konjičkom, saj se je lepotca, ki ga je dobila pred nekaj meseci, najbrž že krepko naveličala.

Tamara in mama Slavica večkrat obiščeta Rim.
Tamara in mama Slavica večkrat obiščeta Rim. FOTO: Reuters

KOMENTARJI (8)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 578