Moskisvet.com
Selena Gomez je odrasla ...

Novice

Nič več pridno dekle!

U.S.
10. 05. 2013 15.33
4

Nekdanje dekle nadvse priljubljenega pevca Justina Bieberja Selena Gomez je s seksi poziranjem v videospotu Come & Get It dokazala, da bo šla po stopinjah svojih prijateljic. "Čas je, da odrastem," je pred kratkim priznala mlada in talentirana pevka. In še kako prav ima!

Znano je, da glasbenice vedo, da je treba za gledan videospot pokazati tudi nekaj seksapila in gole kože. Zdaj je to uspešno in že preverjeno formulo uporabila tudi mlada glasbenica Selena Gomez, ki je v svojem zadnjem videospotu za skladbo Come & Get It dokazala, da zna tudi ona zapeljevati. Priznala je, da je navdih zanj dobila prav v Bollywoodu in eksotični Indiji. Nič čudnega torej, da je tako vroč!

Nisem več majhna deklica, zdaj sem odrasla ženska, je z novim videospotom želela svojim oboževalcem sporočiti 20-letna Selena.
Nisem več majhna deklica, zdaj sem odrasla ženska, je z novim videospotom želela svojim oboževalcem sporočiti 20-letna Selena. FOTO: You Tube

Tudi ona je odrasla ...

Čeprav je dolgo časa veljala za pridno dekle v glasbeni industriji, je očitno teh časov konec.
Po vzoru svojih prijateljic Miley Cyrus, Ashley Tisdale in nekaterih drugih se je odločila, da se tudi ona enkrat za vselej znebi oznake Disneyjeva najstniška zvezda in odraste.

Že več kot milijon ogledov

Kot vse kaže, je bil že njen prvi poskus, da svetu dokaže, da ni več majhna deklica, uspešen. Ni namreč dolgo trajalo, da je njen videospot na YouTubu dobil več kot milijon ogledov. Sodeč po številu všečkov in pohval, ki jih je dobila, pa so mnogi prepričani, da je pred mlado pevko še obetavna prihodnost. "Vesela sem, da vam je všeč!" se je mlada dama prek Twitterja zahvalila svojim oboževalcem.

 

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 616