Moskisvet.com
Selena Gomez - 6

Novice

Naredila razkorak, nato pa ... Ups!

N.J.
03. 07. 2013 08.05
5

Priljubljena najstniška zvezdnica, ki se je med zvezde prebila kot Disneyjeva 'junakinja', odrašča. Tako se iz pridnega dekleta spreminja v pravo nagajivko, ki se kdaj pa kdaj preedrzno obleče in pokaže nekoliko preveč. Je tokrat pozabila na spodnjice?

Selena Gomez - 6
Selena Gomez - 6 FOTO: X17 Agency

Pop zvezdnica Selena Gomez je na nastopu ob rojstnem dnevu radia AMO v Bostonu pridredila pravi mali spektakel. Ko se je prepustila pesmi, ki jo je pela v živo, je namreč pozabila, kaj ima oblečeno. In ko je dvignila roko in naredila razkorak, je pokazala tisto, kar je za najstnice najmanj primerno - mednožje. No, verjetno je Selena nosila spodnjice kožne barve, kar je iz fotografij resnično težko videti, toda javnost je bila nad njeno potezo močno navdušena.

Neobremenjena in razposajena

Čeprav so mnogi menili, da je zvezdnico konec zveze z Justinom Bieberjem močno prizadel, je resnica drugačna. "Selena ogromno časa preživlja s svojo mamo in komaj rojeno sestrico, druži se s prijatelji in nima časa, da bi se obremenjevala z Justinom," je za medije povedal neznani vir. "Spoznala je, kako močno se je Justin spremenil in z njim ne želi imeti nič več. Pravzaprav Selena sploh ne ve, kako je videti njegovo novo dekle in je to tudi ne zanima. Živi naprej in srečna je, da to uspeva tudi Justinu."

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

KOMENTARJI (5)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 578