Moskisvet.com
LeAnn Rimes

Novice

LeAnn Rimes pije in se drogira

A.M.
07. 12. 2012 15.01
2

Kantri glasbenica ima težave z alkoholom, bulimijo, odvisnostjo od tablet, odvajal, imela pa naj bi tudi psihične težave.

Vsaj tako zatrjuje zvezdnica resničnostnih šovov Brandi Glanville. 30-letna Rimesova je pred kratkim res odšla na kliniko, kjer se je udeležila enomesečnega programa za obvladovanje čustev. Po končani terapiji se je vrnila k možu in njegovim otrokom, ki so včasih pripadali ravno 40-letni Glanvillovi.

Bojda gre Brandi v nos ravno dejstvo, da ji je Rimesova uničila družino. ’’Moji otroci so moje življenje. Ženska ima težave z motnjami prehranjevanja, odvisna je od tablet in odvajalnih sredstev in pije. Poleg vsega ima še psihične težave, kot pravijo njeni bližnji prijatelji. Kličejo jo angelska riba, ker poje kot angel in pije kot riba,’’ je Glanvillova povedala o Rimesovi. ’’Sem skrbna mati. Ona je razvalina na poti v propad. Eddi, odloži tekilo in bodi dober oče!’’ je Brandi povedala svojemu nekdanjemu možu Eddieju Cibrianu, s katerim je zdaj poročena Rimesova. Eddi vse obtožbe zavrača in zatrjuje, da je Rimesova zelo skrbna mačeha.

Vsi trije  udeleženi so sicer maja zakopali bojno sekiro in se celo skupaj udeležili tekme, kjer so sodelovali otroci, kot kaže, pa se spet vračajo na stara pota obtoževanj in spletk.

LeAnn Rimes
LeAnn Rimes FOTO: Profimedia


 

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!
 

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 578