Moskisvet.com
lizzo

Glasba

Nekoč je bila najbolj debela pevka na svetu, a poglejte jo zdaj

E.R.
23. 10. 2024 02.00
0

Ameriška raperka se je zaradi tega žalostnega dogodka lotila hujšanja in poskrbela za fantastično preobrazbo, o kateri danes govori cel svet!

Moškisvet.com e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Pevka Lizzo je na Instagramu delila svojo telesno preobrazbo po spremembi življenjskega sloga. V videu "prej in potem" je pokazala svojo izgubo teže, a poudarila, da se "v obeh primerih počuti dobro". Lizo je dosegla svoj 'novi videz' po petih mesecih vadbe z utežmi in zmanjševanja kalorij - striktno pa zanikala trditve, da je uporabljala Ozempic.

Lizzo je znana po tem, da zagovarja pozitiven odnos do lastnega telesa in pogosto odgovarja kritikom, ki trdijo, da mora shujšati. Na družbenih omrežjih se je večkrat javno oglasila na to temo, v nekem trenutku pa je bilo toliko slabih komentarjev, da je dobitnica kar štirih grammyjev želela končati kariero in se umakniti iz javnosti. Na srečo številnih oboževalcev se to ni zgodilo, je pa Američanka svoje življenje in videz vzela v svoje roke in dosegla neverjetne rezultate.

In na tem večmesečnem potovanju je pevka ves čas vztrajala, da njena preobrazba ni bila namenjena le izgubi telesne teže, ampak tudi izboljšanju splošnega zdravja in da je tudi z odvečnimi kilogrami videti čudovita.

Zvezdnica se je v pol leta prepolovila, razlog za to pa šokanten
Preberi še
Zvezdnica se je v pol leta prepolovila, razlog za to pa šokanten

"Prej sem bila zadovoljna s svojim videzom"

"Izbrala sem samopomoč, namesto jeze. Tolažim otroka v sebi, ki ni dobil tistega, kar je potreboval. Ne morem se vrniti v preteklost, lahko pa spremenim svoje življenje, da bo moje dobro zdaj prednostna naloga," je rekla Lizo. 

V prejšnjem intervjuju za revijo "People" je spregovorila tudi o tem, kako zadovoljna je s svojim "nenavadnim telesom" - zanjo idealnim.

"Mislim, da imam res vroče telo! Sem 'telesna ikona' in tega dejstva se zavedam vsak dan bolj. Morda nimam idealnega tipa postave, tako kot recimo Kim Kardashian, ki morda nekomu tudi ni ideal, a je ustvarila sodoben standard lepote," je povedala R&B zvezdnica.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

"Vem, da sem debela in rada sem debela"

Nato je dodala, da je lahko poudarjanje njene teže zelo razdražljivo in stresno.

"V redu, vsi vemo, da sem debela. Vem, da sem debela. To me ne moti. Rada sem debela. Lepa sem in zdrava. Gremo torej naprej?", jim je odgovarjala.

Mimogrede, Lizzo je ob začetku hujšanja tehtala 149 kilogramov, do zdaj pa jih je izgubila približno 30. Portal "beliteweight.com" je njeno telesno maso primerjal s slonovim mladičkom.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Navsezadnje je Lizo delila tudi TikTok posnetek svoje vadbe, v katerem je ponovno nagovorila tiste, ki občudujejo njene obline.

"Ne poskušam biti idealna. Telovadim, da bi dosegel idealen tip telesa po svojih standardih. In veš, kaj je to? To ni tvoja stvar."

Mesece je jedel samo kumare in tuno, posledice so bile katastrofalne
Preberi še
Mesece je jedel samo kumare in tuno, posledice so bile katastrofalne

 

Plesalke so jo tožile zaradi spolnega nadlegovanja

Lizzo je svojo preobrazbo začela po težkem letu, v katerem so jo njene nekdanje plesalke - Ariana Davis, Crystal Williams in Noelle Rodriguez - tožile zaradi domnevnega spolnega nadlegovanja in ustvarjanja sovražnega delovnega okolja. Te obtožbe je zanikala, a primer še vedno poteka. To temno obdobje je bilo spodbuda za "reset" v življenju.

Lizzo zaradi obtožb plesalk pod plazom kritik
Lizzo zaradi obtožb plesalk pod plazom kritik FOTO: Profimedia

Leto dni po težkem obdobju je Lizzo delila sporočilo spodbude za vse, ki gredo skozi težke čase, in poudarila, da iz teme vedno pride svetloba. Njena zavezanost zdravemu življenjskemu slogu in duševnemu zdravju je zdaj v ospredju, s čimer še naprej navdihuje svoje sledilce.

Vroče novice iz sveta slavnih

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Vir: zena.blic.rs

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 630