Moskisvet.com
kmetija 2024 tim

Film/tv

Znanemu Slovencu je ljubica s tem zlomila srce

E.R.
18. 10. 2024 21.00
0

Tekmovalec Kmetije se je znašel povsem na dnu. Njegova srčna izbranka na posestvu ga je namreč zapustila.

Moškisvet.com e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

V areni sta se tokrat v izločitvenemu dvoboju spopadli Nuša Šebjanič in Ines Dužič. Pomerili sta se v igri imenovani trnova pot do zmage. Iz materiala na poligonu sta morali sestaviti leseno samokolnico, s katero sta morali nato pripeljati hlode na označeno mesto na drugi strani arene in jih razvrstiti po velikosti. Po njih se bi morali nato povzpeti na ploščad in s pomočjo vitlov dvigniti vedra, polna lesa. To je uspelo samo Ines, saj je Nuša med dvobojem oslabela in se zaradi vročine in slabosti zgrudila na tla. Čeprav je z zadnjimi atomi moči nadaljevala boj, je bila Ines premočna nasprotnica.

Ko je Nuša ozavestila, da to pomeni, da zapušča posestvo, je planila v jok, solze pa so oblile tudi njenega srčnega izbranca na posestvu – Tima Novaka.

Nušin odhod je Timu več kot očitno zlomil srce. Ne samo, da je jokal v areni, žalost in jeza sta preplavili njegovo telo tudi po vrnitvi na posestvo. Podporo v težkih časih se mu je odločila izkazati Ines, ki je z Nušo prav tako razvila tesno prijateljstvo. Timu je predala njeno zadnje sporočilo zanj, on pa ji je zaupal, kako mu je težko in da je jezen na Tamaro, za katero trdi, da je kriva, da je njegova srčna izbranka zapustila posestvo.

"Samo bolečino in samo maščevanje čutim zdaj. Vsak, ki mi bo prišel na pot in mi še enkrat to naredil, ga bom ubil. Prisežem. Solo bom začel igrati," je še zaključil Tim s solzami v očeh.

Vroče novice iz sveta slavnih

Si že prijavljen na vse naše e-novice?
Resničnostni šov Kmetija lahko na POP TV spremljate od ponedeljka do petka ob 20.00! Zamujene epizode pa si lahko kadarkoli ogledate na VOYO.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 626