Moskisvet.com
Heather Locklear

Film/tv

Bila je prava lepotica, nato pa je zapadla v alkoholizem

E.R.
19. 09. 2024 02.30
4

Bila je eden najlepših obrazov Hollywooda, potem pa je zapadla v brezno alkoholizma.

Moškisvet.com e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Heather Locklear je veljala za eno najlepših igralk, danes pa je videti povsem neprepoznavna. Ameriška igralka je bila videti izčrpana in zaskrbljena, ko je zapuščala kozmetični salon v Kaliforniji.

Nekoč najlepša igralka je danes le še bleda senca sebe
Preberi še
Nekoč najlepša igralka je danes le še bleda senca sebe

Heather Locklear je za to priložnost nosila črno obleko, ki jo je zraven razmršenih las kombinirala z japonkami, pozornost pa je vzbujal izrez na njenih nogah. Nekoč najlepša plavolaska Hollywooda se je zaradi odvisnosti od alkohola in plastičnih operacij popolnoma spremenila, kar dokazuje njen trenutni videz, zadnje čase pa se sicer vztrajno skriva pred očmi javnosti.

Heather je medijske strani polnila s svojimi zvezami z znanimi glasbeniki. Od poletja 1986 do 1993 je bila poročena z bobnarjem Tommyjem Leejem, ki se je pozneje poročil s Pamelo Anderson. Njuno razmerje je navdušilo javnost, po ločitvi pa igralka ni dolgo žalovala. Zaljubila se je v kitarista skupine Bon Jovi Richieja Sambora. Par se je poleti 1994 poročil v Parizu in kmalu dobil hčerko Avo. Ločila sta se poleti 2006.

Propadla igralka blodila in govorila sama s sabo
Preberi še
Propadla igralka blodila in govorila sama s sabo

Naj omenimo, da je Heather zaslovela z vlogama v priljubljenih ameriških nadaljevankah "Dinastija" in "Melroot Place", ki so ju spremljali gledalci po vsem svetu, igrala pa je tudi v številnih filmih. 

Ženske so nekoč želele izgledati tako kot ona, moški so hrepeneli po njej. Bila je na seznamih najlepših žensk, danes pa uteleša le še senco lepote, s katero je nekoč osvajala srca številnih oboževalcev.

Bivši ji je obraz iznakazil s kislino, takšna je 400 operacij kasneje
Preberi še
Bivši ji je obraz iznakazil s kislino, takšna je 400 operacij kasneje

Vroče novice iz sveta slavnih

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Vir: zena.blic.rs

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 578