Moskisvet.com
harrison ford

Film/tv

Je slavni igralec hudo zbolel?

E.R.
26. 09. 2024 03.00
1

Harrison Ford je na prejemu prestižne nagrade pošteno prestrašil svoje oboževalce.

Moškisvet.com e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Slavni igralec Harrison Ford (82) je vzbudil strah med oboževalci, potem ko se je pojavil na letošnjem dogodku D23 Expo, kjer je prejel prestižno nagrado Disney Legend Award. Medtem ko se je podpisoval in puščal odtise stopal v cementu, so oboževalci opazili nekaj detajlov, ki so vzbudili številne pomisleke.

Po zvezdniku poimenovali novo odkrito živalsko vrsto
Preberi še
Po zvezdniku poimenovali novo odkrito živalsko vrsto

Harrison Ford je bil nagrajen za svoje izjemne zasluge pri Lucasfilmu, hčerinski družbi Disneyja, in njegove ikonične vloge Hana Sola v Vojni zvezd in filmih o Indiani Jonesu.

Ta kolegica se mu zdi najbolj seksi, stara pa je 77 let
Preberi še
Ta kolegica se mu zdi najbolj seksi, stara pa je 77 let

Med slovesnostjo je igralec pustil odtise rok v cementu, vendar je občinstvo pozorno ujelo, kako se je naprezal, ko se je poskušal podpisati. Posnetek dogodka so delili na Instagram profilu "Good Morning America", po čemer se je takoj usul plaz komentarjev.

"Ne izgleda dobro," je zapisal eden od zaskrbljenih oboževalcev, medtem ko je drugi dodal: "Težko ga je videti tako slabotnega." 

Ko je Ford stopil na oder, da bi sprejel nagrado od Disneyjevega izvršnega direktorja Boba Igerja, se je oboževalcem iz srca zahvalil.

"Ljubim to življenje, ki si mi ga dal. Delo v tej industriji je pravi privilegij. Zgodbe so za vas, o vas in o nas," je dejal slavni igralec.

81-letni igralec strastno poljubljal 22 let mlajšo ženo
Preberi še
81-letni igralec strastno poljubljal 22 let mlajšo ženo

Poročen je z 22 let mlajšo

Do čustvenega dogodka je prišlo po tem, ko je Harrisonova žena Calista Flockhart razkrila, da je skrivnost njunega več kot dve desetletji trajajočega zakona smeh in nagajivost. Flockhartova je v intervjuju za New York Times priznala, da se pogosto pošalita eden z drugim, sebe doma pa je celo poimenovala "strašljiva pošast".

"Skrijem se za vsakim vogalom in ko Harrison vstopi v sobo, skočim ven in zavpijem, on pa zdrzne in potem umreva od smeha," je rekla Calista.

Ta par se je spoznal leta 2002 na podelitvi zlatih globusov in od takrat sta kljub 22-letni razliki v letih neločljiva.

Vroče novice iz sveta slavnih

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Vir: zena.blic.rs

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 578