Moskisvet.com
Haley Joel Osment

Film/tv

Se ga spomnite? Tako je videti 25 let pozneje

E.R.
10. 10. 2024 02.00
0

Pred četrt stoletja je zaslovel v filmu z Bruceom Willisom, tako pa je videti danes.

Moškisvet.com e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Četrt stoletja je minilo, odkar je Haley Joel Osment zaigral v filmu 'Šesti čut'. Z igralstvom se ukvarja še danes, čeprav ni več tako priljubljen, kot je bil, pa tudi njegovo mlajšo sestro so v zadnjem času opazili številni.

Spomini na delo z Bruceom Willisom bodo vedno v mojem srcu, je pred meseci dejal Haley Joel Osment na premieri svojega najnovejšega filma 'Blink Twice', v katerem igra z Zoe Kravitz in Channingom Tatumom. Nato se je spomnil legendarnega igralca, a tudi filma 'Šesti čut', ki je izšel pred 25 leti.

Tako je danes videti bolni Bruce Willis
Preberi še
Tako je danes videti bolni Bruce Willis

Čeprav je od izida filma minilo že četrt stoletja, je prizor Joela kot dečka, ki pravi "Vidim mrtve ljudi", postal ena od ikoničnih replik, prizor pa vse bolj postaja internetni 'meme'.

Šesti čut (Bruce Willis, Haley Joel Osment)
Šesti čut (Bruce Willis, Haley Joel Osment) FOTO: AP

Imel je vloge v filmih 'Forrest Gump', 'Šesti čut', 'A.I'

Haley je bil star le 11 let, ko je izšel film režiserja M. Nighta Shyamalana. Še pred tem je nastopal v kultnih filmih in igral mladega naslovnega junaka v filmu 'Forrest Gump', pomembno vlogo pa je imel tudi v filmu 'A.I'. Toda 'Šesti čut' ga je izstrelil med zvezde in Haley je razkril, da je bil Willis čudovit na snemanju in da je to eden njegovih najljubših spominov.

"Zelo lepo je bilo igrati z njim. Zelo sem hvaležen za to izkušnjo in da sem spoznal tega človeka, filmsko zvezdo in zelo čudovito osebo," je dejal, poroča People. Willis se je pred nekaj leti po diagnozi demence umaknil iz igralstva in javnega življenja, Osment pa se njunega sodelovanja zelo rad spominja.

Že prej je govoril o tem, kako je biti otroška zvezda. Nekatere njegove kolegice, kot so Amanda Bynes, Lindsay Lohan in druge, so imele zaradi slave veliko več težav v življenju. Ne pa tudi Haley, ki je pred leti dejal, da ima srečo, da so mu obdobja, ki so bila znana kot težka za druge, ostala v lepem spominu, poroča Style.

Sestra Emily Osment je tudi igralka

Čeprav je bil zelo slaven otrok, so njegovi starši skrbeli, da je čim več časa preživel 'z nogami na tleh', in vztrajali, da ni opustil šolanja. Haley je pri 18 letih vstopil na fakulteto in za nekaj časa izginil z ekranov, za kar je vedno rekel, da je bila pravzaprav zelo dobra stvar.

Leta 2006 so se pojavile novice, da je Haley pod vplivom alkohola razbil avto na ulicah Los Angelesa. Številni so mislili, da je šel po poti številnih otroških zvezdnikov pred njim, a zanj je bila to ena napaka, ki je ni ponovil, kasneje pa je dejal, da je bil 'neumen šolar'.

In poleg staršev, ki so ga držali trdno na tleh in niso dovolili, da bi ga filmska industrija ločila od šole in prijateljev, ima Haley še mlajšo sestro Emily, ki je prav tako sledila njegovim stopinjam. Oboževalci serije jo poznajo kot Mandy iz spinoffa Teorije velikega poka (Big Bang Theory), Mladi Sheldon (Young Sheldon).

Razkrivamo, kdo od njih je na snemanju seksal v garderobi
Preberi še
Razkrivamo, kdo od njih je na snemanju seksal v garderobi

Vroče novice iz sveta slavnih

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Vir: 24sata.hr

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 607