Moskisvet.com
david caruso

Zabava

Ne boste verjeli, kako je ta slavni igralec videti danes

E.R.
08. 10. 2024 03.00
0

Njegovi oboževalci so v skrbeh, saj je videti, kot da bi imel 80 let!

Moškisvet.com e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Ameriška serija Na kraju zločina: Miami je osvajala srca gledalcev od leta 2002 do 2012, sinonim za to kriminalno uspešnico pa je postal ameriški igralec David Caruso v vlogi Horatia Kana.

Igralec David Caruso je postal znan po svoji vlogi v seriji "CSI: Miami", vlogo detektiva pa je odigral tako briljantno, da je bil eden najljubših televizijskih likov tistega časa.

Njegovega vpadljivega stila se spominjamo še danes. Serija "CSI: Miami" je bila zelo priljubljena in do konca desete sezone je njen glavni junak David Caruso služil že dobrih 370.000 evrov na posneto epizodo in postal eden najbolje plačanih igralcev na televiziji.

Po koncu serije, ki je bila leta 2021 zaradi padca gledanosti ukinjena, se je David Caruso umaknil iz igralskega sveta, zadnja leta pa je postal skorajda neprepoznaven. Na družbenih omrežjih so se pojavile fotografije iz leta 2023, ki so šokirale oboževalce. Igralec je bil videti precej drugače kot takrat, ko je pritegnil pozornost na malih zaslonih.

Namesto brezhibnega videza je videti bolj zanemarjen, z daljšimi lasmi, ki so edini spominjali na njegovo nekdanjo podobo. "Kaj se mu je zgodilo?", "Videti je, kot da bi imel 80 let", so le nekateri komentarji ljudi, ki se sprašujejo, kaj se je zgodilo z nekdanjim zapeljivcem.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Pred letom 2023 je bil igralec v javnosti nazadnje viden leta 2017. Po opustitvi igranja je odprl umetniško galerijo, ki pa se je kmalu za tem zaprla. Nato je odprl trgovino z oblačili v Miamiju.

David Caruso je danes star 68 let in živi mirno življenje stran od soja žarometov in glamurja, ki sta ga spremljala na vrhuncu popularnosti.

Vroče novice iz sveta slavnih

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Vir: zena.blic.rs

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 607