Moskisvet.com
Ryanair

Vroče

Najbolj vroči koledarji 2014

N.J.
24. 12. 2013 13.17
15

Nov koledar pomeni nov začetek, to priložnost pa mnoge starlete izkoristijo za samopromocijo. Tako se jih za snemanje koledarja odloča vsako leto več. Kateri koledarji 2014 veljajo za najbolj seksi in najbolj erotične?

Prav gotovo ima vsak moški svojo najljubšo starleto, kakor koli že pa jih je nekaj takih, mimo katerih dejansko ne moremo. Ena od teh je seksi italijanska starleta, ki se ne sramuje svojih obilnih oblin. Marika Fruscio je s pomočjo fotografa Bruna Olivera posnela 12 fotografij, na katerih izžareva moderno žensko, ki živi svoje življenje in pri tem kaže več svojih različnih obrazov. V seriji najboljših ji sledi Kyra Kole, ki na fotografijah domišljiji pušča le malo prostora, za njo pa Uma Thurman, ki se je oblečena v rdečo prelevila v pravo muzo Camparija in na 14 fotografijah predstavlja različne kulture z različnih delčkov Zemlje.

Seveda pa ne smemo mimo Elisabette Gregoraci, ki je oblačila odvrgla v dobrodelne namene, tako kot že šesto leto zaporedoma tudi stevardese letalske družbe b. Pozabiti ne smemo niti na Pirellijev koledar The Cal, ki letos obeležuje 50-letnico, koledar seksi Cheryl Cole, Kelly Brook ... Poglejte si v foto galeriji!
 

KOMENTARJI (15)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 616