Moskisvet.com
2011 ferrari enzo z novo 'obutvijo' - 2

Visoki obrati

2011 ferrari enzo z novo 'obutvijo'

M.J.
04. 10. 2011 13.53
7

Ferrari enzo je eno izmed tistih vozil, ki ne potrebuje nikakršnih modifikacij, saj že ko zapusti proizvodnje obrate, izgleda fenomenalno. Toda pri podjetju ADV.1 wheels so naredili še korak naprej.

Čeprav so pri omenjenem podjetju predstavili zgolj komplet platišč, je treba priznati, da z izbiro takšnih platišč vozilo izgleda bistveno drugače in pri podjetju ADV.1 wheels so zadeli piko na i. Ferrarija enza so opremili z novim setom platišč ADV5.2SL, obuli pa so jih v Pirellijeve pnevmatike. Kot se za rang vozila spodobi, so jih odeli v vedno bolj popularno (polirano) črno barvo in kombinacijo matiranega osrednjega dela. To pa je tudi vse, kar so pri podjetju zamenjali. Čeprav je to zgolj manjša sprememba, odlično poudari ferrarijevo živahno rdečo barvo.
Kljub te manjši spremembi je tega ferrarija zagotovo doletela veliko lepša usoda kot drugega enza, ki je nesrečno končal v Atlantskem oceanu.

KOMENTARJI (7)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 549