Moskisvet.com
Roger Federer

Športi z žogo

Roger Federer postal tarča zlobnih jezikov

E.R.
08. 09. 2024 04.00
0

Pravijo, da upokojitev enemu največjih teniških igralcev na svetu očitno ni dobro dela.

Moškisvet.com e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Roger Federer se je pretekli teden med večernim programom na stadionu Arthur Ashe pojavil na Odprtem prvenstvu ZDA in s svojim nastopom povsem prevzel pozornost vseh gledalcev zadnjega turnirja za grand slam. In to ne pozitivne, kar je za slavnega teniškega igralca povsem nepričakovano, glede na to, da ga tako v športnem svetu kot sicer zelo občudujejo. 

Roger Federer je s to izjavo povsem presenetil navijače
Preberi še
Roger Federer je s to izjavo povsem presenetil navijače

Čeprav je Roger Federer s svojo zelo preprosto, nonšalantno, a tako učinkovito mornarsko kombinacijo oblek naredil fantastičen vtis, ko je na OP ZDA pospremil dvoboje Arine Sabalenke in Qinwen Zhenga, nato pa Grigorja Dimitrova in Francisa Tiafoeja, in pokazal, da je klasika s samozavestjo in držo vedno najboljša izbira za vsak javni nastop, so mnogi takoj opazili, da se je ljubljeni teniški igralec vidno postaral in, kot so zapisali, "telesno propadel". 

Eleganca v gibih, hoji, obnašanju, udarjanju teniške žogice. Eleganca na igrišču v vsakem trenutku – saj so sponzorji opreme res ves čas pazili na njegov izgled. Vse to je nekoč krasilo Rogerja Federerja. Pojavile so se vidne pomanjkljivosti. Čeprav nikoli ni veljal za najlepši obraz ATP-turnirjev, je veljal za ultimativnega gentlemana. 

Toliko časa je trajal najdaljši teniški dvoboj v zgodovini OP ZDA
Preberi še
Toliko časa je trajal najdaljši teniški dvoboj v zgodovini OP ZDA

Danes pa pa se številni oboževalci spotikajo ob njegovo staranje, saj pravijo, da mu leta ne delajo usluge in da se mu vsako zelo pozna na obrazu. Švicar, ki je bil znan po dolgih laseh, ki jih je med tekmami nadziral s trakom, je sicer res dobil nekaj gubic, a to ni tisto, kar je najbolj zmotilo teniške navdušence.

Šport

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

 Tisto, kar navijači še posebej 'zamerijo' zmagovalcu 20 turnirjev za grand slam, so njegovi zobje. Pravijo da se, ko se nasmehne, zdi, kakor da "nima zob", zato mu priporočajo, naj si jih podaljša, da bo imel vsaj lepši nasmeh. 

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Očitno ga vse te stvari prav nič ne prizadenejo, saj brezskrbno uživa v teniški upokojitvi in družinskem življenju, z ženo Mirko, hčerkama dvojčicama Milo Rose in Charlene ter fantoma, prav tako dvojčkoma, Leom in Lennyjem, pa so ga nedavno ujeli na koncertu Taylor Swift in skupine "Coldplay" – kar samo dokazuje, da živi najbolj sproščeno in lepo obdobje svojega življenja. 

Roger Federer in Taylor Swift
Roger Federer in Taylor Swift FOTO: Profimedia

Kar se tiče videza – če bo kdaj želel kaj 'popraviti', se bo zagotovo znašel pri najboljših lepotnih kirurgih, a kar je pomembno - ni ga zapustila karizma, zaradi katere mu bodo gotovo morali odpustiti vse "fizične pomanjkljivosti".

Na igrišču kričal od bolečin, odpeljali so ga na invalidskem vozičku
Preberi še
Na igrišču kričal od bolečin, odpeljali so ga na invalidskem vozičku

Vroče novice iz sveta slavnih

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Vir: zena.blic.rs

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 578