Moskisvet.com
Novak Đoković je imel na olimpijskih igrah izjemno podporo navijačev.

Športi z žogo

Ko je Novak Đoković zmagal na olimpijskih, je njegov tast storil to

E.R.
05. 08. 2024 10.15
1

Novak Đoković je postal olimpijski prvak. Novakov zadnji korak do olimpijskega vrha, dvoboj proti Carlosu Alcarazu na OI v Parizu, je v živo spremljala njegova družina.

Moškisvet.com e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Novak Đoković je olimpijsko zlato proslavil s svojimi najbližjimi, zato je njegov poljub z ženo Jeleno tudi tokrat požel veliko pozornosti s tribun. 

Tenisač je besen na organizatorje olimpijskih iger
Preberi še
Tenisač je besen na organizatorje olimpijskih iger

Po vseh Noletovih uspehih je to postala ena najlepših tradicij. Jelenina starša Vera in Miomir Ristić sta bila v navijaški loži tik ob bratih Đoković, ki sta kar žarela od sreče in ponosa. 

Tast najboljšega teniškega igralca na svetu je svojega zeta po zmagi objel, česar fotografi seveda niso zamudili ujeti v svoj objektiv. 

Jelenin oče je sicer pozornost vzbudil tudi pred tremi dnevi na dvoboju med Novakom Đokovićem in Stefanosom Cicipasom, po katerem se je Nole uvrstil v polfinale olimpijskih iger. Miomir je na tisti športni tekmi na tribuni nosil srbsko zastavo, v rokah pa jo je ponosno držala tudi njegova žena Vera.

Roger Federer je s to izjavo povsem presenetil navijače
Preberi še
Roger Federer je s to izjavo povsem presenetil navijače

Ristićevi za svojega zeta pogosto navijajo v živo in so tako večinom priostni ob vseh njegovih zgodovinskih zmagah. Videli smo jih tudi na številnih družinskih praznovanjih in vsi se sprašujejo, kakšno bo sledilo po takšnem uspehu.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Novak Đoković je namreč postal peti tenisač na svetu, ki mu je uspelo osvojiti olimpijsko zlato poleg vseh štirih največjih teniških tekmovanj. Tako se je pridružil elitni četverici, ki jo sestavljajo Steffi Graf, Andre Agassi, Rafael Nadal in Serena Williams. To je sicer druga Đokovićeva olimpijska medelja, ki je sledila bronasti, ki jo osvojil leta  2008 v Pekingu. Medalja iz Pariza je tako najnovejši dodatek vsem njegovim 24 naslovom zmagovalca na grand slamih.

Nadal ni več tak! Javnost je šokirana nad novim videzom
Preberi še
Nadal ni več tak! Javnost je šokirana nad novim videzom

Šport

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Vir: zena.blic.rs


KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 549