Moskisvet.com
Josh Giddey

Športi z žogo

Škandalu z mladoletnico je sledila nova drastična poteza

E.R.
23. 10. 2024 01.00
0

Klub se mu je odrekel zaradi škandala z mladoletnico, košarkar NBA pa je zdaj vse presenetil z novo potezo.

Moškisvet.com e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Josh Giddey je bil na pripravljalni tekmi lige NBA v središču pozornosti. Med ekipama Milwaukee Bucks in Chicago Bulls se je namreč pripetila nerodna situacija med grškim zvezdnikom Giannisom Antetokounmpom in Avstralcem Joshom Giddeyjem. V eni od posesti v prvi četrtini se je Giannis postavil za žogo in jo dobil, nato pa je Giddey storil močan prekršek in Grka še naprej držal za roko.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

To je Giannisa razjezilo, zato ga je potisnil v prostor, kjer se nahajajo fotografi in snemalci, kar je povzročilo kaos. Situacija se je zelo hitro umirila, a si je Grk za reakcijo prislužil tehnično napako.

Mimogrede, Giddey je bil poleti zamenjan iz Oklahome v Chicago, potem ko se je v minuli sezoni boril z naslovnicami o tem, kako je spal z mladoletnico, ki so jih povzročili videoposnetki, ki jih je dekle objavljalo na družbenih omrežjih. Vendar pa je policijska uprava Newport Beacha kmalu objavila, da je zaključila preiskavo zoper 21-letnega Giddeya.

S tem se je LeBron James znova zapisal v zgodovino
Preberi še
S tem se je LeBron James znova zapisal v zgodovino

"Po temeljiti in natančni preiskavi smo zaključili našo preiskavo informacij, ki so krožile po družbenih medijih in vključujejo Josha Giddeyja," so zapisali v izjavi in dodali:

"Naši detektivi so pregledali vse razpoložljive informacije in niso mogli potrditi nobene kriminalne dejavnosti v zvezi z gospodom Giddeyem. Policijski oddelek Newport Beach se zavezuje, da bo zagotovil, da se v javnosti širijo točne informacije in hkrati poskrbel, da bodo pravice vseh vpletenih ustrezno upoštevane."

To je poleti počel Luka Dončić
Preberi še
To je poleti počel Luka Dončić

 Vendar je košarkarjeva forma kmalu upadla in končal je pri zamenjavi.

Šport

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Vir: sportlife.story.hr

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 630