Moskisvet.com
Nova naslovna

Kolesarstvo

Prijavi se in postani asistent Mateja Mohoriča na Dirki po Franciji

M. A.
04. 06. 2024 08.54
0

V svetu kolesarstva ni noben dogodek tako težko pričakovan kot dirka po Franciji. In čeprav je za navijače dogodek vsako leto pravi spektakel, je tisto, kar se dogaja za kulisami, morda še bolj zanimivo. Spoznali vas bomo s priložnostjo, ki vas lahko popelje na turnejo vašega življenja. Da, prav vi ste lahko srečnež, ki bo letos na lastni koži spoznal, kako poteka delo v zakulisju enega največjih športnih dogodkov na svetu.

Če zmagate, boste iz prve roke spoznali, kako poteka delo v zakulisju ene največjih kolesarskih ekip na svetu. Sodelovali boste pri logističnih pripravah, spoznali taktike ekipe, si ogledali tehnične priprave koles in opreme ter se učili od najboljših. Poleg tega boste imeli priložnost osebno spoznati Mateja Mohoriča in ostale člane ekipe in začutiti adrenalin, ki ga prinaša dirka po Franciji. Za piko na i pa si boste z nami ogledali zaključek dirke v Nici med 18. in 22. julijem. Začutiti adrenalin, ki ga prinaša dirka po Franciji!

Kaj moraš storiti za prijavo? Oddaj podatke in nam v videu pokaži, zakaj bi bila ravno ti idealni novi član/članica Bahrain Victoriusa, ekipe Mateja Mohoriča. Da vemo, da nate lahko zares računamo, si rezerviraj tudi dneve potovanja, od 26. 6. do 30. 6. 2024.  

Ne zamudi edinstvene priložnosti, da postaneš del Tour de France in doživi kolesarski spektakel, kot ga vidijo le redki. Prijavi se in pripravi na tour svojega življenja! 

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Glavno nagrado bo prejel kolesarski navdušenec, ki ga bo izmed vseh prijav izbrala žirija, ki jo bodo sestavljali tudi člani ekipe Bahrain Victorius in Matej Mohorič. A to še ni vse! Med vsemi prijavljenimi bomo izbrali še 6 srečnežev, ki bodo prejeli bogate tolažilne nagrade, vključno s vrhunsko kolesarsko opremo in podpisanimi dresi. 

Prijavi se in se poteguj za:  

- 1 x 5 dnevno doživetje z ekipo Bahrain Victorius 

- 1 x Merida Kolo 

- 2 x Štartnina za dirko Letape Slovenia

- 3 x Kolesarski dres Bahrian Victorius

 

Sponzorirana vsebina 

ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 492