Moskisvet.com
Gal Primožič je nov asistent Mateja Mohoriča

Kolesarstvo

Prijavilo se jih je skoraj 200, uspelo pa je temu Slovencu!

Moskisvet.com
28. 06. 2024 12.00
0

V nagradni igri "Tour tvojega življenja" smo iskali strastnega ljubitelja kolesarstva, ki bi dobil edinstveno priložnost spremljati eno najprestižnejših kolesarskih dirk na svetu kot asistent v ekipi Bahrain Victorious. Izmed skoraj 200 prijavljenih je žirija izbrala Gala Primožiča, ki je s svojo strastjo do kolesarstva, spontanostjo in sproščenostjo prepričal žirijo.

Kako smo presenetili Gala

Gal je bil po krinko povabljen na zadnje intervju vprašanje, kjer smo mu pripravili presenečenje. Novico o izboru za asistenta mu je sporočil kar Matej sam in Gala ujel malce nepripravljenega. Njegova iskrena reakcija je bila neprecenljiva, oglejte si jo v videu.

Galova priprava in srečanje z ekipo Bahrain Victorious

Gal Primožič je nov asistent Mateja Mohoriča
Gal Primožič je nov asistent Mateja Mohoriča FOTO: Arhiv naročnika

 Gal je strasten kolesar in športnik. 21-letni študent elektrotehnike v svojem prostem času najbolj uživa v triatlonih. Kolesarstvo spremljam že od malih nog in tudi zdaj ne zamudim nobene ključne dirke. To, da bom lahko del dirke po Franciji, je zame neprecenljiva izkušnja, ki mi bo zagotovo za vedno ostala v spominu. Ne vem še točno, kaj me čaka, a z ekipo Bahrain Victorious mi zagotovo ne bo dolgčas. Gal se je z ekipo Bahrain Victorious prvič srečal že prejšnji teden na državnem prvenstvu, kjer je že imel priložnost na hitro spoznati ekipo. Na dirko po Franciji pa je odpotoval že to sredo, 26. junija.

Za mesto asistenta se je potegovalo skoraj 200 kolesarskih navdušencev

Na ekskluzivno delovno mesto se je prijavil širok in pester nabor kolesarjev, od mladih do starejših kolesarjev, vsi z enako gorečnostjo in željo po nepozabni izkušnji. Matej Mohorič in Bahrain Victorious sta prejela skoraj 200 prijav, kar je žirijo postavilo pred zahtevno nalogo izbire zmagovalca. S kreativnimi posnetki in argumenti, zakaj bi bili ravno oni idealni v vlogi novega asistenta so prikazovali strast do kolesarstva in željo po delu z eno najboljših ekip v tem športu.

Poleg glavne nagrade, ki jo je prejel Gal, je žirija izmed ostalih kandidatov, ki so se uvrstili v ožji izbor, izbrala še 6 tistih, ki so prejeli privlačne tolažilne nagrade. 

Rok Podlesnik -  Cestno kolo Merida
Nika Bratović - Kolesarski dres Team Bahrain Victorious
Katja Kerpan - Kolesarski dres Team Bahrain Victorious
Anže Hudej - Kolesarski dres Team Bahrain Victorious
Iztok Kočevar - L'Étape štartnina
Blaž Mujdrica - L'Étape štartnina

Gal je že odpotoval na Dirko po Franciji.
Gal je že odpotoval na Dirko po Franciji. FOTO: Arhiv naročnika

Spremljajte ekskluzivne vsebine in sodelujte v nagradnih igrah

Ne zamudite nobenega trenutka z Galom na Dirki po Franciji! Gal bo za naš medij beležil vse pomembne dogodke, trenutke iz zakulisja in ekskluzivne intervjuje. Spremljajte serijo epizod "Tour tvojega življenja", ki vam bo omogočila vpogled v življenje kolesarske ekipe med najzahtevnejšo dirko v sezoni.

Bodite del nepozabne izkušnje skupaj z Galom in Matejem Mohoričem ter ob vsaki epizodi sodelujte v nagradnih igrah za praktične nagrade.


Sponzorirana vsebina

ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 479