Moskisvet.com
Josip Iličić

Šport

Josip Iličić: 'Jaz sem vedel, da mi bo uspelo'

E.R.
11. 06. 2024 11.48
0

Prvič po treh letih se je v izbrano vrsto vrnil tudi Josip Iličić, ki je - sploh v drugem delu sezone - za Maribor igral kot prerojen. Za oddajo Vsi za naše! se je zahvalil Matjažu keku za vpoklic in razkril koliko mu pomeni to, da bo lahko zastopal Slovenijo na prihajajočem evropskem nogometnem spektaklu.

Šport

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Josip Iličić je priznal, da si je  zelo želel, da bi bil vpoklican v slovensko nogometno reprezentanco. "Iskreno sem si želel, da bi sam sebi dokazal, da še vedno lahko igram nogomet na najvišjem nivoju. Ta moj karakter me je spremljal celo kariero. Jaz sem vedel, da mi bo uspelo, da se bom dvignil," je povedal o izjemno uspešno odigrani sezoni, ki je za njim in ki mu je najverjetneje tudi zagotovila vstopnico v slovensko reprezantanco.

Jan Oblak spregovoril o nadaljevanju kariere pri Atleticu
Preberi še
Jan Oblak spregovoril o nadaljevanju kariere pri Atleticu

Pojasnil je , zakaj mu nastop na EURU 2024 predstavlja krono njegove kariere, in se zahvalil Matjažu Keku za izkazano zaupanje. Več pa v spodnjem videoposnetku.

Moškisvet.com e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 487