Moskisvet.com
Harry Charles

Šport

Temu dobitniku zlate medalje posteljo greje hčerka miljarderja

E.R.
10. 08. 2024 01.00
0

25-letni olimpijski šampion žanje uspehe tako na zasebnem kot na profesionalnem področju.

Šport

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Zdi se, da je za 25-letnim Britancem Harryjem Charlesom zlato leto – tako v karieri kot v zasebnem življenju. Po osvojenem zlatem odličju na področju konjeništva na olimpijskih igrah v Parizu je odjeknila novica, da je v razmerju z eno najbogatejših žensk na planetu – hčerko pokojnega Steva Jobsa, ki je od šampiona starejša eno leto.

Čeprav ji je težko, olimpijska šampionka pri 42. ostaja devica
Preberi še
Čeprav ji je težko, olimpijska šampionka pri 42. ostaja devica

Neodvisna, sposobna, ambiciozna Eve Jobs je tudi sama v nekem trenutku želela nastopiti na olimpijskih igrah v isti disciplini kot njen fant Henry, a čeprav se letos to ni zgodilo, ji je kljub temu s svojim nastopom na tribunah v Versaillesu, od koder je v boju za zlato bodrila svojega ljubezenskega partnerja, uspelo zasenčiti številne obiskovalce.

Pozneje je delila prisrčen videoposnetek, v katerem lahko vidimo Harryja, kako preskoči dvojno ograjo, samo da jo lahko objame.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Eve, najmlajša hči Steva Jobsa, je med drugim po poklicu tudi top model. Podpisala je pogodbo z agencijo, ki skrbi tudi za kariero Kaie Gerber, hčerke Cindy Crawford, nizozemske manekenke in igralke Dauzen Cross ter trenutno ene najbolj priljubljenih igralk in manekenk, Emily Ratajkowski.

Na plaži uživala zgoraj brez, svet je znova videl vse njene atribute
Preberi še
Na plaži uživala zgoraj brez, svet je znova videl vse njene atribute

Na modni pisti je debitirala na pariškem tednu mode 2022 ob Gigi Hadid, med njenimi prijatelji pa je med drugim tudi supermodel Naomi Campbell. 

Modni svet pa ni edino področje njenega delovanja. Poleg športa in skakanja se je namreč v svojem življenju posvetila tudi izobraževanju ter diplomirala iz zgodovine in mednarodne politike na sloviti Univerzi Stanford.

Sama je bila včasih v vrhu skakanja

Kar se jahanja tiče – pred časom je bila razglašena za eno najboljših tekmovalk v kategoriji do 25 let v preskakovanju ovir. ZDA je zastopala tudi na mednarodnih prireditvah, kjer je po vsem sodeč spoznala Harryja – Britanca, rojenega v Belfastu, ki zdaj živi na svoji družinski kmetiji v Altonu v Hampshiru.

Najprej so ji odvzeli olimpijsko medaljo, nato pa odpeljali v bolnišnico
Preberi še
Najprej so ji odvzeli olimpijsko medaljo, nato pa odpeljali v bolnišnico

Eve je bila sicer prej v razmerju z ameriškim glasbenikom Drewom Taggartom (33), preden je ta začel "intimneje prijateljevati" z ameriško pevko in igralko Seleno Gomez (32), pred tem pa je bila v še eni neuspešni zvezi mehiškim kolesarjem Eugeniom Garzo Perezom.

Sprva sta se razšla, potem pa skupaj osvojila zlato medaljo
Preberi še
Sprva sta se razšla, potem pa skupaj osvojila zlato medaljo

Pokojni oče je dejal, da je bil "otrok z najmočnejšo voljo"

Mimogrede, Eve, ki jo je avtor očetove biografije Walter Isaacson opisal kot "ostro" in "samozavestno", je bila stara komaj šest let, ko so Jobsu odkrili raka na trebušni slinavki. Njen oče jo je opisal kot dekle, ki "ima najmočnejšo voljo od vseh otrok, kar jih je kdaj srečal."

Steve Jobs svoji hčerki: "Nič ne boš dobila." 
Preberi še
Steve Jobs svoji hčerki: "Nič ne boš dobila." 

Njena mati Lauren Powell Jobs je podedovala največji kolač bogastva ustanovitelja podjetja Apple v višini dobrih 10,5 milijard evrov.

Zaradi teh milijard je Lauren leto 2014 končala na 29. mestu najbogatejših žensk na svetu, javnost pa je močno presenetila njena izjava, da svojega bogastva ne namerava zapustiti otrokom.
 

Vroče novice iz sveta slavnih

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Vir: zena.blic.rs

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 549