Moskisvet.com
Christian Lell

Športi z žogo

Soigralec mu je ukradel ženo, nasprotnik pa dekle

E.R.
22. 09. 2024 01.00
0

Na nogometnih zelenich je sejal uspehe, na ljubezenskem področju pa neuspehe.

Moškisvet.com e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Prešuštvo, ljubezenski trikotniki in spletke, ki privrejo na površje po uspešnih igralskih karierah, v svetu športa niso nič novega, a nekdanji nogometaš in igralec münchenskega Bayerna Christian Lell bi lahko bil rekorder v slabih stvareh, upoštevajoč vse, kar se mu je zgodilo. Čeprav je imel na nogometnih zelenicah dostojno kariero, sta ga partnerici zapustili zaradi boljših igralcev, piše Mondo.

Dolgoletni igralec Bayerna, pa tudi prvoligaš Kolna, Hertha in Levanteja je imel to srečo, da je imel zavidljivo kariero, med katero je zaigral na nekaterih najpomembnejših stadionih evropskega nogometa. Po drugi strani pa v ljubezni ni imel prav nič sreče, ženske, ki jih je ljubil, so ga zapustile za druge legende nemškega nogometa. Nekdanja žena je odšla zaradi enega, nekdanja punca pa zaradi drugega znanega vezista.

Kot je nekoč medijem priznal Christian Lell, se je njegovo prijateljstvo z nekdanjim nogometašem Michaelom Ballackom končalo zaradi ženske. Njegova bivša žena Daniela Aumann ga je prevarala z dolgoletnim prijateljem in soigralcem, medtem ko sta si delila slačilnico pri Bayernu.

"Ballack se vtika v zasebno življenje drugih ljudi in jih uniči, še preden pomislijo na to. Mogoče pa tako razmišljaš, ko si kapetan Nemčije," je medijem dejal Lell, ki je bil zaradi dogodka povsem zlomljen. Glede na informacije na spletu Christian in Michael zaradi vsega, kar se je zgodilo, nista nikoli popravila svojega odnosa in že leta nista prijatelja.

Hrvaški nogometaš izvedel žalostno novico in umrl
Preberi še
Hrvaški nogometaš izvedel žalostno novico in umrl

Leta 2015 so nemški mediji pisali, da je za življenjsko formo nogometaša Mesuta Ozila odgovorna Melanie Rickinger. Dolgoletni nemški reprezentant in eden najboljših igralcev svoje generacije naj bi Melanie začel pošiljati sporočila, ko je bila ta še v razmerju s Christianom.

Kmalu zatem se je razmerje med Christianom Lellom in Melanie Rickinger končalo, mnogi pa so za to okrivili Mesuta. V naslednjih nekaj mesecih se je govorilo o njuni romanci in Lell je brez svoje krivde pridobil status moškega, ki ne more obdržati svoje ljubljene ženske. Čeprav ni kriv niti za enega od obeh razhodov, ostaja zapisano, da sta dekleti nekdanjega nogometaša Bayerna zapustili in končali v objemu uspešnejših kolegov.

Prevaral je ženo, ta ga zdaj namerava oskubiti
Preberi še
Prevaral je ženo, ta ga zdaj namerava oskubiti

Kariera Christiana Lella

Nekdanji nemški nogometaš je bil rojen v Münchnu, prve nogometne korake pa je naredil v tamkajšnji Nemčiji. Že pri devetih letih je pričel nastopati v mlajših reprezentancah Bayerna, kar ga je v naslednjih letih pripeljalo do nastopov za največji klub na Bavarskem. Med letoma 2001 in 2010 je skoraj enakovredno igral za prvo in rezervno ekipo Bayerna.

Svet športa ovit v črnino: Umrl je legendarni trener
Preberi še
Svet športa ovit v črnino: Umrl je legendarni trener

Od leta 2004 do 2006 je bil Christian posojen v Kölnu, po vrnitvi pa je dobil nekoliko večjo vlogo v ekipi Bayerna. Kariera ga je v nadaljevanju vodila k Herthi in Levanteju, kjer je preživel po dve leti.

Za člansko reprezentanco Nemčije ni nastopil nikoli.

Christian Lell
Christian Lell FOTO: Profimedia

Šport

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Vir: sportlife.story.hr

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 578