Moskisvet.com
Floyd Mayweather

Borilni športi

Nurmagomedov izval velikega Mayweatherja

U.K.
16. 10. 2018 09.19
1

Nurmagomedov si želi novih dvobojev in očitno bi se rad v ringu znašel z legendarnim Mayweatherjem. 

“Mayweather ni mogel premagati McGregorja, jaz pa sem ga z lahkoto. Torej ne bom imel nobenih problemov z njim,” je nekako začel Nurmagomedov. “Daj, Floyed, zdaj se morava spopasti.” A verjetno vse skupaj le ne bo tako lahko. Ne smemo pozabiti, da je Mayweather prav tako neporažen.  
Mayweather se je seveda hitro odzval na Khabibov iziv. Dejal je preprosto: “Pokaži mi denar,” ter povzel citat iz legendarnega filma Jerry McGuire. Spomniti tudi moramo, da je Mayweather seveda premagal McGregorja lansko poletje, a šele v deseti rundi.

Hardy v 20 sekundah zmlel Gordona 
Preberi še
Hardy v 20 sekundah zmlel Gordona 

Kralj ringa
“50 proti 0 (Mayweather ima 5 zmag in 0 porazov) proti 27 in 0, twa borca, ki nikoli ne izgubita. greva, zakaj pa ne. V džungli je lahko samo en kralj, samo en kralj. In seveda sem jaz kralj,” je še dejal Dagestanec in vsekakor moramo priznati, da bi bil to spopad spopadov. 

Nurmagomedov si želi spopad z Mayweatherjem.
Nurmagomedov si želi spopad z Mayweatherjem. FOTO: Instagram

Kritike
Mayweather, ki je imel zadnji spopad prav z Mcgregorjem lansko leto, je precej glasno kritiziral Nurmagomedova zaradi izpada po Khabibovem spopadu z Ircem. “Skočil je iz ringa in se ačel pretepati z gledalci. To je popolnoma neprofesionalno. Dpobil bo veliko kazen. Ne vem koliko, a bo ogromno. Po moje v sedemmesečni številki.” Mayweather se bo sicer spopadel z velikim rivalom Mannyjem Pacquiaom naslednjo pomlad.

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 549