Moskisvet.com
image (28)

Visoki obrati

VIDEOIGRE: kaj nas čaka v letu 2011

U.K.
05. 09. 2010 10.33
11

Pozor ljubitelji videoiger, prišle so prve napovedi za leto 2011. Pričakujemo lahko nekaj novih izidov, ter nadaljevanja najbolj uspešnih iz leta 2010.

Snovalci videoiger se že pripravljajo na naslednje leto in po prvih napovedih bodo ljubitelji te zabave prišli na svoj račun. Spet bodo lahko reševali svet, se borili s pošastmi ali med seboj. Oglejte si nekaj naslovov, ki naj bi izšli v naslednjem letu in bodo skoraj gotovo prodajni hiti.

Star Wars: The Old Republic
Igrice, narejene po legendarnih znanstveno fantastičnih/fantazijskih filmih, črpajo svojo kupno moč prav pri svojih 'fanih'. Vendar obljubljajo, da bo nadaljevanje prava mala mojstrovina, pri kateri naj bi osebno sodeloval tudi George Lucas. Menda naj ne bi šlo za klasičen MMORPG (Massively multiplayer online role-playing game), obljubljajo namreč zanimive nove lastnosti, različne razrede, dodatke v zgodbi in tako naprej. Vsekakor bo zanimivo videti, kaj bodo 'skuhali' pri Lucas Arts.

Crysis 2
Nadaljevanje zelo uspešne igrice Crysis bodo ljubitelji te 'streljačine' dočakali v naslednjem letu. Tokrat naj bi bilo dogajanje postavljeno v New York, leta 2023. Po napovedih naj bi igrica uporabljala DirectX 11, tako da bo marsikdo prisiljen zamenjati grafično kartico.

Rage
To bo igrica za vse ljubitelje grozljivk in postapokaliptičnih scen. Zgodba se namreč začne, potem ko asteroid skoraj uniči človeštvo in naloga igralca je, da svetu prinese mir.

Portal 2
Portal 2 naj bi izšel že to leto, vendar so se raje odločili, da izid prestavijo na leto 2011. Gre za igrico, kjer bodo morali igralci precej napeti možgane, saj mora njihov avatar s pomočjo 'portalne' pištole rešiti razne uganke in probleme.

Gears of War 3
Vsi ljubitelji te streljačine bodo v naslednjem letu dočakali še tretji del. Izdelovalci obljubljajo nove karakterje in nova orožja, kot je 'grenade, the digger launcher', za katerega sicer ne vemo, kaj točno naredi, a se sliši uničevalno.

Driver: San Francisco
Vse kar vemo o tej igri, je to, da je glavni karakter ustreljen in da se igra začne, medtem ko je v komi, se pravi v njegovih sanjah. Na prvi pogled ne izgleda slabo.

Dead Space 2
Igralec bo poskušal preživeti na vesoljski postaji, tako da bo ustrelil, razstrelil ali razrezal vse pošasti, ki jih pač sreča na svoji poti. Njihov cilj pa je narediti kolikor toliko dostojno večerjo iz avatarja.

Assasin’s Creed 3
Tretji del te izjemno popularne igre, je še zmeraj zavit v skrivnost, a ljubiteljem te igre se gotovo že sedaj cedijo sline. Pričakujemo jo lahko nekje v letu 2011.

KOMENTARJI (11)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 578