Moskisvet.com
BlackBerry PlayBook – Predstavlja vstop proizvajalca BlackBerry RIM (Research In Motion Limited) v svet 'tablic'. Razkrili so tri modele, o katerih, razen podpore Adobe Flashu, ni znanega veliko. Tudi datum izida še ni natančno določen, ve se le, da bo naprava prišla na trg v začetku 2011.

Visoki obrati

Deset najbolj pričakovanih 'izumov' v letu 2011

S.R.
26. 11. 2010 12.41
1

Leto 2010 je prineslo mnogo zanimivih elektronskih naprav. Kot najbolj znane naj omenimo le iPhone 4 ter HTC-jev telefon EVO. Bo tudi leto 2011 na področju elektronskih naprav tako zanimivo?

Poleg omenjenih dveh telefonov je Apple v letu 2010 predstavil tudi povsem nov tablični računalnik imenovan iPad, ki je sprožil hiter razvoj t. i. 'tablic'. Precejšen napredek so doživela tudi hibridna vozila, ki zaradi visokih cen še vedno niso dostopna vsakomur. Mobilni telefoni so se razvijali predvsem v smeri lažje povezanosti s svetovnim spletom, za kar sta zaslužni spletni socialni omrežji, kot sta Facebook in Twitter, ki narekujeta stalno povezanost z internetom.
In kako bo v prihodnje? Se bodo ti trendi nadaljevali tudi v letu 2011? Oglejte si nekaj naprav in tudi vozil, ki veljajo za najbolj pričakovane.
 

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 616