Moskisvet.com
Cherly Cole ima tri noge?

Novice

Zvezdnica prekrižala noge in pokazala ....

J.V.
23. 06. 2014 11.48
9

Britanska zvezdnica Cheryl Cole je pred nekaj dnevi gostovala v eni od priljubljenih pogovornih oddaj, o njenem intervjuju pa se veliko govori še danes. Gledalci so bili namreč popolnoma šokirani, ko je pevka prekrižala noge in pokazala ...

... tri noge?! Ja, zdi se nenavadno, toda na prvi pogled je bilo resnično videti, kot da ima zvezdnica eno nogo preveč. Ko je Cherly govorila o tetovaži, ki prekriva njeno zadnjico in prekrižala noge, je rob njenega krila ustvaril iluzijo, da ima pevka tri noge. Šokirani gledalci so ta bizarni trenutek obeležili tudi s svojimi mobilnimi telefoni in fotografija danes že kroži po spletu.

Spomnimo, britanska zvezdnica si je že pred nekaj meseci omislila zelo drzno tetovažo. Ta je sprožila precej mešane občutke, saj so bili mnogi prepričani, da je Cheryl z njo močno pretiravala. "Zame ima poseben pomen. Na njem so angleške vrtnice, moje najljubše rože. Mislim, da je dovolj velik, tako da sem končala s tem," jo je komentirala pevka.

Cherly Cole ima tri noge?
Cherly Cole ima tri noge? FOTO: Twitter

KOMENTARJI (9)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 578