Moskisvet.com
image (28)

Novice

Po zlatem zaključku olimpijskih iger si bo privoščila ...

N.J.
17. 08. 2012 10.34
6

Zlata olimpijka pravi, da brez zabave, sprostitve, tu pa tam kakšne cigarete in seveda seksa zanjo ni uspeha. Tako se namreč bolje pripravi na nov izziv in lažje osredotoči na zmago, seks pa ji daje še dodatni zagon.

Da si je v Londonu prislužila dve zlati medalji v sabljanju, eno samostojno in eno ekipno, je trenirala od štiri do pet ur na dan. Kljub temu pa italijanska sabljačica Elisa Di Francisca pravi, da si mora privoščiti tudi zabavo, ples in pokaditi kakšno cigareto, da so njeni rezultati takšni, kakršni so. Obvezen pa je tudi seks. "Ta ti da dodatni zagon," je povedala v intervjuju za italijansko revijo Chi.

Elisa priznava tudi, da se rada "spusti z verige": "Veliko več dam lahko od sebe, če sem sproščena." Ne le to, odlična sabljačica si bo po doseženem uspehu tudi privoščila štirimesečni premor, šele nato bo ponovno začela trenirati.

Športnica, ki se rada zabava, ne le vihra s sabljo, ljubi tudi seks in obožuje prav vse položaje iz kamasutre. "Seks pred tekmo? Absolutno! To sem v Londonu pogrešala. Če bi pred tekmo seksala, bi nasprotnico premagala verjetno že s prvim udarcem," je Elisa, ki je trenutno samska, povedala v intervjuju za Oggi. Glede samskega stana pa je še povedala: "Sem v redu. Sem visoka, vitka, imam izklesane trebušne mišice, mišičaste noge … Imam kar nekaj snubcev in videla sem že ogromno lepih fantov, tudi v Londonu. Vendar pa pravo privlačnost do nekoga občutim šele, ko ga bolje spoznam, ni mi dovolj le zunanja podoba. Ob sebi želim človeka s pravimi in realnimi vrednotami."

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

KOMENTARJI (6)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 578