Moskisvet.com
Maja Šuput brez cenzure

Novice

Vsi so buljili v Majino mednožje! Tudi vi boste ...

N.J.
18. 06. 2014 14.11
14

Potem ko je v izjemno kratkem času izdala že dva sinila in v zadnjih dveh mesecih posnela dva videospota za pesmi Djevojačko vele in Neprilika, je hrvaška pevka posnela še tretji singel Amnezija.

Maja Šuput brez cenzure
Maja Šuput brez cenzure FOTO: You Tube

"V pesem Amnezija sem se zaljubila v trenutku in nisem se mogla zadržati, da je ne bi delila s svojimi oboževalci. Amnezija je pesem, ki ne sme čakati v predalu, ker je narejena za poletje, ki se že nevarno približuje," je o svojem zadnjem singlu povedala hrvaška pevka Maja Šuput.

Ob tej priložnosti je Maja razkrila tudi, da je njeno sodelovanje z novimi avtorji izjemno uspešno. Ne le to, v prihajajočih mesecih jo čaka kopica nastopov in koncertov, ki se jih pevka močno veseli.

Čeprav videospot za pesem Amnezija še ni dokončan, je Maja, ko je objavila na YouTube-u novo pesem, objavila tudi nekaj seksi fotografij. Njene oboževalce je navdušila predvsem tista v zeleni srajci in črnih spodnjicah, hrvaški mediji pa so se razpisali, da so fotografije takšne, da je nemogoče ne gledati v Majino mednožje ... Tudi vi tako menite?

 

KOMENTARJI (14)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 578