Moskisvet.com
image (28)

Novice

Nag se je spopadel s policisti

S.R.
29. 02. 2012 09.34
0

To je pa precej velika napaka pri pripravi na intervju. V Sacramentu so kamere po naključju ujele moškega, ki se je na razgovor za službo odpravil kar nag, na koncu pa se je še upiral aretaciji.

Na videu, ki so ga posneli uslužbenci trgovine, v kateri je nagec očitno iskal službo, je dobro videti 36-letnega moškega po imenu Jose Ayala, ki se nag sprehaja po ulici. Glede na to, da je moški izgledal precej zmeden, so uslužbenci poklicali policijo. Lastnik trgovine Chris Johnson je medijem po nenavadnem incidentu povedal, da je moški nag hodil po ulici in vpil, da išče službo in da je spreten z rokami. Chrisu pa seveda ni bilo prav nič jasno, zakaj se nag moški sprehaja po njegovi trgovini.
Večino časa na posnetku Jose le strmi v zrak in se sem in tja popraska po glavi, brezglavo tava naokoli ali pa čepi pred trgovino. Ko pa na sceno prispejo policisti, postane precej razdražljiv. Poskuša se celo ubraniti mož v modrem, pri tem pa policistko celo potegne za lase. Johnson in njegov brat nato policistom pomagata ukrotiti razjarjenega moškega. Johnson je kasneje povedal, da sta se z bratom bala, da bo Jose zgrabil pištolo katerega izmed policistov in tako postal zares nevaren.
Ayala in policistka sta med incidentom dobila nekaj prask. Joseja so policisti zato najprej odpeljali v bolnišnico, nato pa so ga priprli zaradi napada na policista in razkazovanja v javnosti. Varščine za izpust nima, saj so med postopkom odkrili tudi, da ni državljan ZDA, zato ga policija pred prihodom imigracijskih agentov ne bo izpustila. Policisti so ugotovili tudi, da je bil Jose med incidentom pod vplivom metamfetaminov, kar pa sodnika najbrž ne bo prav dosti zanimalo. Oglejte si posnetek nenavadnega načina iskanja službe.

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

 

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 578