Moskisvet.com
'To nisem jaz, to mi je nekdo podtaknil. Ljudje so zlobni in zato sem celotno stvar že predala policiji in odvetnikom,'' je dejala v telefonskem pogovoru.

Novice

Nov škandal – videoposnetek Urške Čepin med erotično masažo?

E.N.
20. 04. 2012 10.43
338

Po poročanju nekaterih spletnih strani naj bi imela Urška Čepin v Ljubljani masažni salon, v katerem naj bi med drugim za plačilo nudila tudi erotične masaže. Kaj je res in kaj ne, smo po telefonu povprašali Urško.

To mi je nekdo podtaknil
V telefonskem pogovoru nam je slišno ogorčena Urška zagotovila, da na posnetku in fotografijah, ki se je pojavile na spletni strani pozareport.si, zagotovo ni ona in da ji je celotno stvar nekdo podtaknil. ''To nisem jaz, to mi je nekdo podtaknil. Ljudje so zlobni in zato sem celotno stvar že predala policiji in odvetnikom.''

'To nisem jaz, to mi je nekdo podtaknil. Ljudje so zlobni in zato sem celotno stvar že predala policiji in odvetnikom,'' je dejala v telefonskem pogovoru.
'To nisem jaz, to mi je nekdo podtaknil. Ljudje so zlobni in zato sem celotno stvar že predala policiji in odvetnikom,'' je dejala v telefonskem pogovoru. FOTO: Facebook

Pravico bom iskala po pravni poti
Urška v pogovoru ni bila ravno zgovorna, je pa dejala, da ima dovolj telefonskih klicev in vprašanj ter da si želi samo miru. ''Z namigovanji se ne bom ubadala, raje bom pravico poiskala po pravni poti,'' je še dodala. "To je vse, kar imam povedati.'' Za spletno stran slovenskenovice.si pa je povedala, da naj bi ji nekaj podtaknili v pijačo.

Urška naj bi na videoposnetku, ki so ga objavili na prej omenjeni spletni strani, neznanemu moškemu pomagala do spolnega vrhunca.

Nekaj podobnega se je zgodilo tudi seksi Ines Juranovič!

 

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

 

KOMENTARJI (338)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 578