Moskisvet.com
Michelle Rodriguez - 24

Novice

Kako jih zvija, ovija ...To so sanje vsakega moškega!

N.J.
03. 07. 2014 08.01
7

Michelle Rodriguez je ena tistih žensk, ki vzburja tako moške kot ženske. Je vedno nasmejana, njeno telo je skladno, z ravno pravšnjo mero mišic in oblin, rada se zabava in še raje vzbuja pozornost.

Michelle Rodriguez je svoje ljubezensko življenje vedno skrivala pred javnostjo in mediji. Čeprav so jo ti povezovali z zvezdniki, kot sta Vin Diesel in Olivier Martinez ter biseksualno igralko Kristanno Loken, Michelle domnevnih romanc ni nikoli komentirala. Zaradi tega so njeni oboževalci začeli sklepati, da je igralka lezbijka in da tega ni pripravljena deliti s celim svetom. In kot kaže se niso prav veliko zmotili. V enem od intervjujev je Michelle namreč razkrila, da je biseksualka.

Michelle Rodriguez - 19
Michelle Rodriguez - 19 FOTO: Profimedia

"Na rdeči preprogi se nikoli nisem pojavila z nikomer in zato mi je jasno zakaj se ljudje sprašujejo kaj počnem s svojo vagino,“ je dejala igralka in priznala, da je eksperimentirala z obema spoloma in da je zelo radovedna kar se tiče seksa.

Dejala je tudi, da je bila kot najstnica izjemno sramežljiva in se je moških nekaj časa celo bala. Da bi to skrila, se je pretvarjala, da je nevarna, namesto oblek in pet pa nosila fantovska oblačila, ki so skrila njeno ženstvenost. "Ne seksam za užitek. To počnem zato, ker se rada ljubim in se rada z nekom povežem,“ pravi Michelle in priznava, da so ji všeč samo moški v pravem pomenu besede. 

No, kakor koli že, so jo paparaci tokrat ujeli med dopustovanjem z Zacom Efronom. Z igralskim kolegom sta si privoščila oddih na italijanski Sardiniji in izlet z jahto, lepotička pa je v črnem bikiniju razkazovala svoje telo in akrobatske sposobnosti, ko je veselo skakala v vodo.

 

KOMENTARJI (7)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 578