Moskisvet.com
image (28)

Novice

Račun šokiral natakarico!

N.J.
23. 05. 2013 11.09
8

Končno nekaj pozitivnega! Neki ameriški natakarici je dobrosrčen gost močno polepšal dan. Ko je plačal račun, ji je podaril skoraj 800 evrov (1000 dolarjev) napitnine, zraven pa pripisal: "Tvoja vozovnica za Italijo, uživaj!"

Na Tumblr je uporabnica z vzdevkom Casual Cynic objavila fotografijo računa in zraven pripisala, da je napitnino prejela njena mama. Ta je v lokalu, v katerem dela, stregla moškega, ki ga ni videla še nikoli prej. Medtem ko ga je stregla, sta kramljala o mnogo stvareh, med drugim tudi o tem, da njeni predniki prihajajo iz Firenc, sama pa še nikoli ni bila v Italiji. Gost je skrbno poslušal njeno zgodbo, jo na koncu pozdravil, ji rekel, naj pazi nase, in ji podaril ogromno napitnino.

Natakarica je osem let obiskovala umetniško šolo, nato študirala umetnost, naposled pa pristala v lokalu. Kot je povedala njena hči, nikoli ni imela "normalne" službe in nikoli ni delala v svoji stroki. Pred šestimi leti naj bi se ločila in obtičala v majhnem mestecu. Gesta neobičajnega gosta, ki ji je podaril takšen znesek denarja in nato izginil iz lokala, naj bi jo resnično presenetila in ji povrnila vero v ljudi, piše novimagazin.hr.
 

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

KOMENTARJI (8)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 578