Moskisvet.com
Plaval je z anakondami - 1

Novice

Strah in trepet!

N.J.
02. 07. 2014 10.13
15

Kako zaščitniški so lahko prestrašeni vaščani, priča zgodba iz Mehike. Ko so vaščani slišali, da se v njihovi bližini nahaja 7,6 metrov dolga kača, so pred strahom, da bi kakor koli poškodovala njihove otroke, poprijeli za mačete, kačo poiskali in ji odsekali glavo.

Prebivalci neke mehiške vasi so ubili 7,6 metrov dolgo kačo, in to zgolj iz strahu, da bi pogoltnila kakšnega otroka. Prestrašeni vaščani so kači, ki so jo ulovili ob železniški progi, z mačetami odsekali glavo, poroča Daily Mail.

Borci za zaščito živali pravijo, da bi se morali odgovorni soočiti z obtožbami, kajti tovrstno mučenje živali je vse prej kot sprejemljivo. Toda vaščani se branijo, da so na ta način poskušali le zaščititi svoje otroke in sebe pred ogromnim in potencialno nevarnim bitjem. "Še nikoli nisem videl tako ogromne kače in povsem jasno je, da tako velike živeli ogrožajo naše otroke, prav tako tudi jagenjčke in teličke. Otroci so bili v hudi nevarnosti," je povedal eden od vaščanov.

No, zgodba o morilskem pohodu vaščanov se je v medijih znašla 'ponesreči'. Vaščane na delu in obglavljeno kačo je namreč zagledal turist, dogajanje pa ovekovečil.

 

KOMENTARJI (15)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 578