Moskisvet.com
Venus Williams

Novice

Slavna tenisačica bije bitko z neozdravljivo boleznijo!

J.V.
26. 06. 2014 08.03
6

Slavna teniška igralka Venus Williams je zelo ponosna na svoje obline, kar je tudi dokazala s popolnoma golim poziranjem za posebno izdajo revije ESPN, ki so jo posvetili telesu.

34-letna Venus Williams je s svojo zadnjo potezo šokirala vse navijače. Tenisačica je namreč odvrgla prav vse krpice in se pred fotografski objektiv postavila popolnoma gola. »Ni mi postajo jasno, da bom gola do trenutka, ko sem prišla na snemalno prizorišče,« je priznala Venus.

V intervjuju za revijo je teniška igralka spregovorila tudi o svojem boju s Sjögrenovim sindromom, ki je kronična vnetna avtoimunska bolezen.

»V najslabšem trenutku nisem mogla več igrati tenisa. Kvaliteta mojega življenja je bila ogrožena. Tako si utrujen, da te vse boli in sprijazniti se moraš s tem, da nikoli več ne boš 100 %,« je povedala Venus in dodala, da mora biti zaradi sindroma ves čas previdna. »Ne smem preveč trenirati, sicer naslednji dan ne morem početi ničesar. Včasih sem doma parkirala avto in zaspala za volanom tako sem bila utrujena.«

Venus Williams
Venus Williams FOTO: Profimedia


 

KOMENTARJI (6)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 549