Moskisvet.com
image (28)

Novice

Škandal v Srbiji!

N.J.
07. 07. 2013 09.20
6

Dokler je bila Ljuba v srbskem resničnostnem šovu Farma (Kmetija), so se mediji razpisali o tem, da ji je partner zapeljal mladoletno hči in ji zaplodil otroka.

Ko je v medije privrela novica, da je Aleksandar Čabarkapa, partner srbske bodibilderke Ljube Pantović naredil otroka njeni 16-letni hčerki, je bilo okoli cele zgodbe dvignjenega veliko prahu, Ljuba pa o tem ni vedela ničesar, saj je bila zaradi sodelovanja v resničnostnem šovu Farma (Kmetija) izolirana.

No, njen brat in stric mladoletnice je primer prijavil policiji. In čeprav je mladoletnica naposled le priznala, da je lagala, da je noseča, se bo Aleksander morda znašel v novih težavah. Odkar se je Ljuba vrnila iz šova domov, se namreč trudi zbirati dokaze proti Aleksandru, piše Kurir. "Ne ukvarjam se z domnevami in govoricami, ukvarjam se samo z dejstvi, dokazi in tistim, kar sem videla. Vem, kako vse skupaj preživeti, to sem tudi dokazala. Moje življenje ni bilo enostavno in nikoli se nisem predala. Vsako težavo sem rešila in tudi to bom," je še dejala za Kurir.
 

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

KOMENTARJI (6)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 578