Moskisvet.com
Svingerji

Novice

'Seks hoteli', kjer je dovoljeno prav VSE!

J.V.
27. 06. 2014 14.09
11

Vsako leto smo priča številnim zgodbam iz celega sveta, ki se dotikajo seks turizma in svingerstva. Ta vrsta počitnic postaja namreč iz leta v leto bolj priljubljena in čeprav je bila še pred nekaj leti prisotna le na določenih počitniških destinacijah, pa je danes razširjena po celem svetu.

orgije
orgije FOTO: Profimedia

Tako imenovani svingerski resorti, kjer se lahko vsi sprehajajo popolnoma goli in seksajo s komerkoli si želijo, so namenjeni samo odrasli osebam. Kljub prisotni goloti pa ni nujno, da gre vedno za nudistični resort. Namreč, obstajajo tudi takšni, na katerih morajo biti gosti primerno oblečeni tako kot na vsaki drugi plaži ali bazenu.

Kakšna so pravila?

Čeprav gre za vedno bolj priljubljeno obliko dopustovanja, pa nekaterim še vedno niso popolnoma jasna pravila svingerstva. Marsikoga zanima kaj je tam dovoljeno in odgovor na to vprašanje se glasi, popolnoma vse. Zaradi tega te vrste hotelov mnogi opisujejo kot raj na zemlji, kjer ne obstajajo pravila in vsak lahko počne kar želi. In čeprav je seks na javnih mestih prepovedan, je v vseh sobah in zasebnih prostorih, več kot dobrodošel.

Prepovedan je seks na javnih mestih

V svoji sobi lahko pari počnejo kar želijo, zaradi česar so zelo priljubljena oblika večerne popestritve – seks zabave. No, kljub vsemu pa le obstaja nekaj osnovnih pravil, ki se jih morajo držati vsi obiskovalci 'seks hotela'. Prepovedano je fotografiranje in snemanje s telefoni in kamerami ter seks na mestih, kjer vas lahko nekdo vidi.

Svingerji
Svingerji FOTO: Reuters

KOMENTARJI (11)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 616