Moskisvet.com
Jelena je razburkala srbsko javnost.

Novice

'Sedaj pa je šla čez vse meje dobrega okusa!'

K.Š.
22. 02. 2012 09.36
30

Jelena Karleuša je očitno v svoji tako imenovani "medijski izolaciji" izgubila občutek glede tega, kaj je primerno za objavo na družbenih omrežjih in kaj absolutno ni. Tokrat se je lotila verskih tem in marsikoga presneto razjezila.

Jelena Karleuša
Jelena Karleuša FOTO: Twitter
Jelena je razburkala srbsko javnost.
Jelena je razburkala srbsko javnost. FOTO: Twitter

Najnovejši in najbolj provokativen "twitt" srbske dive Jelene Karleuše je marsikoga presneto razjezil. Blondinka je namreč na Twitterju objavila fotografijo, na kateri se poigrava z zlatim križem, in pod njo zapisala: "God fu**ed me, that's how hot I am." – "Še Bog me je po***al, tako vroča sem!"

Pevka, ki je že v preteklosti uporabljala podobne "prijeme", je na svojem Facebook profilu takrat objavila Kristusovo sliko, na katero je pač enostavno "namontirala" svoj obraz. Takrat je to storila v promocijske namene, saj je istočasno izdala svojo novo skladbo Nova religija.

Zakaj je to storila tokrat?

Njeni predstavniki za stike z javnostjo so povedali: "Za Jeleno je popularnost na spletu primarnega pomena ... In njeni oboževalci pač to sprejemajo, saj so tudi sami izrazito kreativni."

Velika večina ljudi te poteze ni sprejela in Jeleno je že marsikateri novinar javno obsodil, češ da je tokrat res šla čez vse meje dobrega okusa.

-------------------------------------------- 

Svoje mnenje lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

 

KOMENTARJI (30)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 578