Moskisvet.com
Seksi nastop Carmen Electra - 2

Novice

Ritka, o kateri govori ves Hollywood!

J.V.
07. 06. 2014 10.19
16

S svojo zadnjico, boki in bujnim oprsje je nekdanji Playboyjevi zajčici Carmen Electra uspelo hipnotizirati občinstvo. Vsestranska Carmen je namreč za vse svoje hollywoodske oboževalce pred nekaj dnevi pripravila nastop, ki se ga bodo spominjali še dolgo časa.

Manekenka, pevka, plesalka in igralka, ali je sploh kakšna stvar, ki je nekdanja Playboyjeva zajčica ne bi počela? 41-letnica je v preteklosti že večkrat dokazala, da se na odru in odlično znajde, zato njen vroči hollywoodski nastop ni bil nobeno presenečenje. V PVC vročih hlačkah in nedrčku, iz katerega je kipelo njeno silikonsko oprsje, je Carmen dobesedno hipnotizirala občinstvo.

Z zapeljivimi gibi in seksi plesalkami v ozadju, je bil to eden izmed najbolj vročih nastopov, kar smo jih kdaj videli. Carmen je vsekakor ena tistih žensk, ki so z leti videti vedno bolje. »Mislim, da je najbolj pomembno to, da sam sebe sprejmeš. Rada hodim na snemanja, saj se takrat znajdeš v nekakšnem svetu fantazije. Rada se oblečem v stvari, ki jih sicer ne bi nosila,« je dejala nekdanja zvezdnica serije Obalna straža.
 

KOMENTARJI (16)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 578