Moskisvet.com
image (28)

Novice

Razkrito: Will Smith ima fanta!

E.N.
09. 03. 2012 11.29
56

Na naslovnici revije Star Magazine sta Will Smith in Duane Martin ... Ob fotografiji pa z ogromnimi rumenimi črkami piše: Moški, ki je prišel med njiju! Zraven pa: Skrivnost ločitve Willa in Jade ...

O tem, da naj bi bil hollywoodski igralec homoseksualec, se že nekaj časa šušlja ... Tokrat pa so novinarji revije Star Magazine šli dlje in na naslovnici objavili novico o ločitvi Jade in Willa. Po njihovih trditvah pa naj bi bil krivec za to ločitev drug moški ... Vendar se naj ta drug moški ne bi zapletel s seksi Jado, temveč kar z Willom Smithom.

Novinar, ki je objavil trenutno eno od najbolj vročih zgodb v Hollywoodu, je še zapisal, da sta Will in Duane v preteklih mesecih prepotovala ves svet in uživala v skritih kotičkih, daleč od nadležnih paparacev. Njuno prijateljstvo je predmet čenč po celem Hollywoodu in nekateri so mnenja, da bosta tako Will kot Duane kmalu javno priznala svojo spolno usmerjenost.

Tudi Duane Martin je poročen, njegova srčna izbranka je igralka Tisha Campbell.

Poglejte si, kako dobro se razumeta Will in Jada - je vse skupaj le dobro zaigrano?

KOMENTARJI (56)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 578