Moskisvet.com
Kim Kardashian

Novice

Razgaljena Maja: tako velika postelja, ona pa sama?!

J.V.
07. 06. 2014 10.11
5

Marsikdo se sprašuje, ali je priljubljena pevka Maja Šuput, s fotografijo, ki jo je pred nekaj dnevi objavila na svojem Instagram profilu, želela oboževalcem sporočiti, da se med rjuhami počuti osamljeno in da potrebuje nekoga, ki ji bo delal družbo.

Pevka Maja Šuput ima večino časa zelo natrpan urnik, zato so jutra tisti čas, ko lahko uživa v miru in tišini. »Dobro jutro, srečni ljudje! Petek, delo, petje in ljubezen,« je napisala pod fotografijo, ki jo je posnela v postelji ovita le v belo rjuho in pod katero so se takoj zvrstila števila vprašanja ali je pod rjuho gola.

O pevkinem ljubezenskem življenju se zadnje čase ni pisalo veliko in trenutno ni znano ali je Maja še vedno srečna v objemu Maria Kovačića. Par se je lani razšel, nekaj tedno kasneje pa se odločil svoji romanci dati še eno priložnost. Glede na to, da je na fotografiji v postelji sama, so se že pojavila namigovanja, da se njuna romanca ni obnesla in da je Maja spet samska.

Maja Šuput v postelji
Maja Šuput v postelji FOTO: Instagram


 

KOMENTARJI (5)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 616