Moskisvet.com
Ray

Novice

Slavni borec zaradi nesreče med seksom pristal v bolnišnici!

S.C.
16. 12. 2012 23.38
0

Profesionalni MMA borec je na nekem priznanem forumu odkrito spregovoril o svoji nedavni nezgodi, ki se mu je pripetila med seksom. S partnerko sta bila očitno malce preveč divja, zato se je v nekem trenutku, ko je bila ona zgoraj, nesrečniku zlomil penis.

Ray Elbe je brez sramu vsem oboževalcem in predvsem v poduk vsem moškim na znanem MMA forumu spregovoril o nesreči, ki se mu je pred dnevi zgodila med strastno nočjo v Kuala Lumpurju. Medtem ko je bilo dekle med seksom zgoraj, se mu je namreč v nekem trenutku zlomil penis. Kri je bila povsod, on pa je izgubil zavest, pri čemer si je okrušil dva zoba in prebil brado. Na srečo ni prišlo do zunanjega zloma, a je moral v bolnišnici ostati tri dni, naslednja dva tedna pa uživati tablete, da ne bi prišlo do erekcije, kar bi stanje poslabšalo. Operacija je bila uspešna, zagotovo pa bo pogumni borec v bodoče med seksom previdnejši.

Ray
Ray FOTO: Facebook

Kako se penis zlomi?

Do zloma penisa pride sicer zelo redko, in sicer takrat, ko je penis v nabreklem stanju in nanj pritisne močna sila. Večinoma je to med seksom ali mastrubacijo, lahko pa moški svojega korenjaka pomendra tudi med spanjem. Gre pravzaprav za pretrganje debelega ovoja v penisu, ki obdaja gobasto tkivo, katero omogoča in vzdržuje erekcijo.

Nujno k zdravniku!

Čeprav gre za zelo delikatno situacijo, je nujno, da v primeru zloma penisa poiščete pomoč pri zdravniku, saj v nasprotnem primeru tvegate trajne posledice. Takoj po nesreči prekinite spolni odnos in na penis dajte mrzel obkladek, dokler ne pridete do urgence. Po posvetu s kirurgom bo ta opravil operativni poseg, s katerim bo zaustavil notranje krvavitve ter pozdravil raztrgano mesto, nato pa bo penis povil ter predpisal zdravila proti bolečini in vnetju. Spolnim odnosom se je potrebno izogibati, dokler se prizadeto mesto popolnoma ne zaceli in pozdravi.

Statistike kažejo, da se v primeru domače oskrbe po zlomu penisa v 29 do 52 odstotkih kasneje pojavijo težave. Tkivo lahko izgubi svoje biomehanične sposobnosti, zaradi česar prihaja do motenj erekcije, posledično pa je močno ogroženo nadaljnje seksualno življenje.

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 578