Moskisvet.com
Renee Talley

Novice

Posnetek ameriške striptizete, ob katerem boste obnemeli!

J.V.
11. 07. 2014 08.03
31

Ameriška striptizeta je po zaslugi silikonskih vsadkov in svoje zadnjice leta 2012 na internetu postala pravi hit. In čeprav je posnetek postal viralen, se je sama soočala z velikimi zdravstvenimi problemi. Svojo odločitev danes močno obžaluje.

Nekdanja striptizeta Renee Taley je postala zvezda interneta, ko se je pred dvema letoma odločila, da celemu svetu pokaže svojo zadnjico in kako so ji jo povečali s silikonskimi vsadki.

»Cel svet je videl mojo zadnjico,« je dejala Renee, ki v posnetku pokaže, kako se silikoni premikajo pod njeno kožo. »Mislim, da se to ne bi smelo tako premikati,« je dejala v videu. In medtem ko ji posnetek prinesel 5 minut slave, so ji vsadki uničili življenje. »Od takrat ne gledam več zadnjice v ogledalu, ker mi ni všeč, kako je videti.«

Čeprav so ji silikoni zagrenili življenje, se zaveda, da je za to kriva sama. »S tem moram živeti. Upam, da bom s svojo zgodbo prepričala druge ženske, da dvakrat razmislijo, preden se odločijo za tako drastično spremembo videza.«


 

KOMENTARJI (31)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 578