Moskisvet.com
image (28)

Novice

Poleg Katarine Čas tudi ona!

N.J.
10. 01. 2014 15.29
16

Decembra smo tudi v naših kinematografih dočakali film Volk iz Wall Streeta, v katerem je nastopila in svoje čare pokazala tudi slovenska igralka Katarina Čas. Poleg Katarine, ki je z odlično odigrano vlogo poskrbela tudi za odlično promocijo Slovenije, pa je v filmu krpice odvrgla tudi seksi igralka Margot Robbie.

Film Volk iz Wall Streeta, ki je nastal v režiji odličnega režiserja Martina Scorseseja, podira vse rekorde. Med drugim si je nedavno prislužil rekord za film z največ kletvicami - v filmu igralci namreč kar 506-krat izrečejo besedo na F. Kletvice pa niso edini razlog, zakaj ima film v Ameriki oznako 'R' , ki pomeni, da je ogled filma dovoljen za mlajše od 17 let le ob spremstvu staršev ali skrbnikov. Film namreč poleg kletvic vsebuje tudi kar nekaj seksi in golih prizorov.

V enem od prizorov je svoja oblačila odvrgla tudi slovenska igralka Katarina Čas. Priznala je, da ji tega ni bilo težko narediti, saj je bil prizor popolnoma v kontekstu filma, je pa tudi povedala, da je za postavo kar nekaj trenirala. Poleg nje pa v golih prizorih v filmu blesti tudi igralka Margot Robbie. Če si filma še niste ogledali, si lahko spodaj ogledate nekaj fotografij iz snemanja vročih prizorov z Leonardom DiCapriom.

KOMENTARJI (16)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 578