Moskisvet.com
Keira Knightley - seks prizor

Novice

To je morala storiti za vlogo v filmu!

J.V.
08. 08. 2014 09.46
10

Igralci se na avdicijah za filme večkrat znajdejo v nerodnih situacijah, ko morajo režiserja na vsak način prepričati, da so pravi za vlogo. Britanska zvezdnica Keira Knightley ne bo nikoli pozabila avdicije, na kateri je morala režiserju pokazati, kako je videti med seksom.

Britanska igralka Keira Knightley je trenutno zaposlena s promocijo njenega zadnjega filma 'Begin again'. V sklopu te se je pred nekaj dnevi pojavila v eni od britanskih pogovornih oddaj, v intervjuju pa med drugim razkrila tudi to, kako je dobila vlogo.

Avdicijo je namreč opravila kar preko Skype-a, režiser David Cronenberg, pa ji je dal nalogo, da mu mora pokazati obrazne izraze, ki jih dela med seksom. »Bilo je grozno v vsakem pogledu, saj ga še nikoli prej nisem spoznala,« je priznala igralka in razkrila, da je med njenim prikazovanjem seks izrazov zamrznil zaslon, zaradi česar je bila izkušnja še bolj nerodna.

Keira Knightley - seks prizor
Keira Knightley - seks prizor FOTO: YouTube

KOMENTARJI (10)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 616