Moskisvet.com
image (28)

Novice

Poglejte, kako se je končal rop pred bankomatom

S.R.
26. 03. 2012 12.07
5

Tudi ropi ljudi pred bankomatom se mnogokrat ne posrečijo. Policija je javnosti namreč sporočila, da je žrtvi ropa v mestu Shreveport (država Louisiana) pred bankomatom uspelo presenetiti svojega napadalca in ga tudi pregnati.

Seveda je vse skupaj posnela tudi na bankomatu nameščena kamera. Vse skupaj se je pripetilo 23. marca okoli osme ure zjutraj na aveniji Hilary Huckaby v soseski Martina Luthra Kinga. Neimenovani moški, ki je bil žrtev ropa, je policistom povedal, da je na bankomatu ravno hotel dvigniti nekaj denarja, ko se mu je približal moški s pištolo in od njega zahteval denar. Kot lahko vidimo tudi na posnetku, mu je moški izročil denar, nato pa ga je zaradi roparjevih groženj dvignil še nekaj. Na posnetku lahko vidimo tudi, kako ropar pogleduje naokoli, moški pred bankomatom pa je izrabil priložnost in skočil proti roparju in zgrabil njegovo orožje.
Sledilo je prerivanje, v katerem je žrtvi uspelo obvladati roparja, ga prikovati k tlom in zgrabiti pištolo. Kljub temu je ropar moškemu uspel zbežati, po izjavi žrtve pa naj bi zbežal proti bližnjemu stanovanjskemu kompleksu. Policija je posnetek v javnosti pokazala prav zato, ker upajo, da bodo posnetki pomagali pri prijetju roparja. Kakor koli že, bo slednji v prihodnje zagotovo dvakrat premislil, preden se bo lotil naslednje žrtve pred bankomatom.

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

 

KOMENTARJI (5)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 578