Moskisvet.com
image (28)

Novice

Po dobrih novicah šok!

N.J.
19. 06. 2014 19.51
52

Michael Schumacher se je nedavno zbudil iz kome. Če je novica razveselila tako njegove najbližje kakor tudi vse njegove oboževalce, pa dan kasneje prihajajo slabe novice.

Včeraj je oboževalce Michaela Schumacherja razveselila novica, da se je nekdanji dirkač Formule 1 zbudil iz kome in so ga uspešno prepeljali iz bolnišnice v Grenoblu v Švico. Kot poroča italijanska spletna stran Leggo.it, pa so zadnje novice o stanju Michaela Schumacherja slabe. Švicarski specialist in nevrolog Erich Riederer iz klinike, v katero je bil sedemkratni prvak Formule 1 nedavno prepeljan, naj bi namreč dejal, da Schumi ne bo nikoli več živel normalnega življenja.

Zdravnik verjame, da je Schumacher utrpel permanentne poškodbe možganov, zato je zaenkrat izključil kakršno koli možnost, da bi nekdanji šampion Formule 1 kadarkoli gibalno popolnoma okreval. "Ostal bo invalid vse svoje življenje," je komentiral in dodal: "Do smrti bo odvisen od pomoči drugih." Napoveduje, da bo velik uspeh za Schumacherja že, če se bo v roku treh mesecev lahko usedel brez pomoči in v roku pol leta začel samostojno uporabljati invalidski voziček.

Je pa Riederer dodal, da je "izjemno pozitivno", da je bil Schumacher med prevozom iz Grenobla v bolnišnico v švicarski Lozani buden. "To je izjemno pozitivno sporočilo, ko se nekdo po tem, ko je pol leta ležal v komi, zbudi. Pozitivno je tako za njega kot tudi njegovo družino. Izjemno pomembno je."

 

KOMENTARJI (52)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 616