Moskisvet.com
Anna in Lucy DeCinque - 4

Novice

Plastični dvojčici si delita vse ... Tudi fanta!

J.V.
04. 07. 2014 14.40
12

Dvojčici poznani po številnih lepotnih operacijah, ki so iznakazile njuna obraza, sta že leto in pol v zvezi z istim fantom.

Anna in Lucy DeCinque sta se v preteklosti večkrat znašli v središču pozornosti po zaslugi številnih lepotnih posegov, ki sta jih prestali. Zaradi teh sta postali popolnoma neprepoznavni, 'plastičen' videz pa očitno prav nič ne moti njunega fanta, ki si ga slavni dvojčici že leto in pol delita.

Ta se je v njun dom, ki si ga dekleti še vedno delita z mamo, preselil pred 10 meseci in vse od takrat si trojica deli posteljo. »Moj prvič z dvema dekletoma je bil res težek, saj moram obema posvečati isto pozornosti, brez izjeme. Kar naredim za eno, moram tudi za drugo,« je rekel Ben, ki zagotovo živi sanje vsakega moškega, ki je kdaj sanjaril, kako bi bilo biti z dvojčicama.

Lucy pravi, da jo najpogosteje sprašujejo, kako se on znajde v postelji z dvema. »Sva zelo aktivni punci in za naju potrebuje dvojno moč,« je pojasnila in dodala, da je njuna mama vesela zanju in je zveza ne moti.

Anna in Lucy DeCinque - 2
Anna in Lucy DeCinque - 2 FOTO: Instagram
Anna in Lucy DeCinque - 1
Anna in Lucy DeCinque - 1 FOTO: Instagram


 

KOMENTARJI (12)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 578