Moskisvet.com
Očetu poslala golo fotografijo - 3

Novice

Očetu poslala svojo golo fotografijo in postala svetovno znana!

J.V.
11. 07. 2014 14.03
8

Vedno je neprijetno, kadar se se nekomu zgodi, da napačni osebi pošlje sporočilo, kadar pa je ta oseba tvoj oče in je vsebina sporočila zelo eksplicitna, pa je situacija skoraj nepredstavljiva.

Neznana Američanka bo verjetno od sedaj naprej vedno dvakrat preverila naslovnika, preden bo poslala sporočilo. Na Twitter je namreč pred nekaj pricurljal dogodek, ki se zdi kot iz nočne more.

Ena od uporabnic priljubljenega družabnega omrežja naj bi namreč svojemu fantu preko sms sporočila želela poslati svojo golo fotografijo, ki jo je na koncu prejel njen oče.

Nad eksplicitno fotografijo svoje hčerke je bil popolnoma šokiran, zgrožena pa je bila tudi sama, ko je videla svojo napako. Preko Twitterja je prosila za nasvet, kako naj zbriše sporočilo, njeno vprašanje pa je prejelo več kot 16 tisoč delitev. Seveda jo je večina moških prosila, če sporno fotografijo lahko deli tudi na spletu.

Očetu poslala golo fotografijo - 1
Očetu poslala golo fotografijo - 1 FOTO: Twitter


 

KOMENTARJI (8)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 549